YAZARLAR

Muharrem Usta'nın vaatleri hayal oldu!

Trabzonspor'a, '' 50. yılında şampiyonluk'' vaadiyle gelen Muharrem Usta, yapılacak seçimde aday olmayacağını açıkladı. Vaatler hayal oldu... 2,5 yılda bırakıp gidiyor

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]

Trabzonspor'a, '' 50. yılında şampiyonluk''  vaadiyle gelen Muharrem Usta, yapılacak seçimde aday olmayacağını açıkladı.

Sözlerinin hala arkasında olduğunu söyleyen Usta, kendi kendisiyle çelişiyor. Seçime aday olmayacağını açıklayan bir başkan, hala nasıl oluyor da şampiyonluk hedeflerinden bahsediyor. Bu da ayrı bir konu..

Başkan olarak çok büyük bir borcun içine geldiklerinden de bahseden Usta, Ersun Yanal'ı da es geçmedi. Yanal' ın çok kötü bir performans sergilediğini, çok maaş alıyor lafı olmasın diye ücretinin bir kısmını kendi cebinden tamamladığını, 6-1 gibi felaket bir sonuçtan sonra Trabzonspor'u UÇK'ya vermesini çok ayıpladığını ve tek affetmeyeceği insanın Yanal olduğunu, Aziz Yıldırım'ın Yanal hakkında az bile söylediğini ifade ederek eteğindeki taşları döktü.

Vaatler hayal oldu... 2,5 yılda bırakıp gidiyor

Ersun Yanal'dan sonra Fatih Terim ile görüştüklerini fakat bir sonuca varamadıklarını, en sonunda Rıza Çalımbay ile anlaştıklarını söyleyen Usta,Çalımbay'ın sözlerine ithafen; takımı kuranın Yanal ve Çalımbay olmadığını, bizzat kendilerinin kurduğunu da eklemeden geçmedi.

Buraya kadar her şey tamam diyelim.Başkanlık zamanında bu açıklamaları yapıp aday olmak varken, ''haydi ben gidiyorum, bu bombaları da buraya bırakıyorum'' tarzı bir yaklaşım, böyle büyük bir camianın, psikolojik mücadele veren bir kulübün adına yakışmıyor ve Trabzonspor başarılarla anılması gerekirken, sürekli başkan demeçleriyle anılıyor.

2010-2011 şampiyonluk kupasını hala müzesine getiremeyen, şikeyle mücadele etmesi gerekirken, şikeyle kaybettiği kupanın peşinden gitmesi gereken Usta, icraattan çok konuşmayı sevince ortaya çıkan her şey sonuçsuz kalmış oluyor.

Yeni gelen yönetime destek olacağını da belirten Usta, anlaşılan o ki hala her şeyin parayla çözülebileceğini düşünüyor..

 

Yorumlar
TREND HABERLER