SÜPER LİG

Muslera <font color='#FF0000'>uçak düşse kurtarır</font> mı?

Erman Toroğlu, karşılaşma sırasında Muslera'nın başarılı kurtarışları sonrası, öyle bir yorum yaptı ki...

Muslera <font color='#FF0000'>uçak düşse kurtarır</font> mı?
Galatasaray'ın Bursaspor'u 1-0 yendiği maçta başarılı kurtarışlar yapan Fernando Muslera, karşılaşmanın bitiminde açıklamalarda bulundu.

GALATASARAY'DA KAZANDIĞI 9 KUPAYI ANLATTI!

Galatasaray'da kazandığı kupalar nedeniyle çok mutlu olduğunu belirten Fernando Muslera, "3 tane şampiyonluk, 2 Türkiye Kupası, 3 tane Süper Kupa, bir de Emirates Kupası. 9 Kupa kazandık. İlk geldiğim günden beri bunun hayalini kuruyordum, bunu söylüyordum, "Hep başarılı olmak ve kupalar kazanmak istiyorum" demiştim. Tanrı'ya şükürler olsun bunu başardım" dedi.

MUSLERA'DAN "UÇAK DÜŞSE KURTARACAK" SÖZÜNE CEVAP

Erman Toroğlu'nun maç sırasında "Muslera uçak düşse kurtaracak" sözü hatırlatılan Muslera, "Bu güzel ve esprili yorum için teşekkür ediyorum. Benim yapmam gereken bu. Uçak sadece beni Uruguay'a getirip götrürsün bana kurtarmak kalmasın. Ama hiç düşmeden beni götürüp getirsin" şeklinde konuştu.   

BAKAN KILIÇ: İNŞALLAH İYİ BİR SEZON OLUR

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray'ı tebrik etti. Bu maçın ligin başlangıcı olarak düşünebileceğini belirten Kılıç, "Sezon başlayacak ümit ederim ki iyi bir sezon geçer. A Milli Takım için iyi bir sezon geçer inşallah. İnşallah böyle maçları izlemeye devam ederiz" diye konuştu.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, karşılaşmanın güzel geçtiğini belirtti. Demirören, "İnşallah bu sezon fair play içinde geçer. Takımlarımız iddialı inşallah bu iddialar saha içinde kalır. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddüsi Müftüoğlu ise şöyle konuştu: "Cüneyt Çakırbaşarılı bir performans ortaya koydu. Tempolu bir maç oldu. Müsabaka sonunda bir takım kazandı. Hakemler başarılıydı o yüzden ben maçın başarılı olduğunu düşünüyorum."

OZAN İPEK: GALATASARAY GÖLÜ ATTI, ÜZERİNE YATTI

Bursaspor oyuncusu Ozan İpek, çok zor bir mücadeleye çıktıklarını belirterek, "Galatasaray'ın gücü belli, bizim gücümüz belli" dedi. Maçı güzel oynadıklarını ama kazanamadıklarını dile getiren İpek, maçın ortada geçtiğini söyledi. İpek,"Galatasaray golü attı, üzerine yattılar. Kontra atağı düşündüler. Biz de güzel bir maç çıkardık. Bu maçta gelecek adına güzel adımlar atıldı. Giden oyunculardan sonra bu maç önemliydi. Güzel maç oynadık, umarım maçlarımız bundan sonra iyi futbolumuz böyle devam eder" şeklinde konuştu.

YASİN ÖZTEKİN: ÖNEMLİ OLAN KUPAYI KAZANMAKTI

Galatasaray oyuncusu Yasin Öztekin, Bursaspor'u tebrik ettiğini, bugün Bursapsor'un kendilerini çok zorladığını söyledi. Öztekin, "Önemli olan kupaydı. Yüzde 100 hazır değiliz. Çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Saha içindeki oyunu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Öztekin, "Sol tarafta daha iyi oynuyorum. Sağ tarafta oynadığım maçlarda zorlanıyorum. Arkadaşlarla mevkilerimiz değişiyor. Ama elimizden geleni yapıyoruz. Kupa aldık diye daha çok çalışmamız lazım. Bugünkü oyun iyiydi ama daha çok çalışmamız lazım. Şampiyonlar liginde iyi sonuçlar almak istiyoruz. Gerçek Yasin'i göstermek istiyorum" diye konuştu.

HAMZA HAMZAOĞLU: ŞÜKÜRLER OLSUN TARAFTARIMIZA MAHCUP OLMADIK

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise şöyle konuştu: "Şükürler olsun taraflarımıza karşı mahcup olmadık. Kupayı kazanmak kolay gibi gözükse de kolay olmadı."  

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER