GALATASARAY

Mustafa Cengiz Fenerbahçe derbisi için iddialı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, oynanacak olan Fenerbahçe derbisi için iddialı açıklamalar yaptı. Başkan, Fenerbahçe'ye gönderme yapmayı da ihmal etmedi.

Mustafa Cengiz Fenerbahçe derbisi için iddialı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Rakiplerimiz bizi yenmeyi şampiyon olmaktan daha önemli görüyor" dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, iki hafta sonra Kadıköy'de Fenerbahçe ile oynayacakları derbiyi değerlendirirken, şampiyonluk konusunda da konuştu. Mustafa Cengiz, Kadıköy'deki şanssızlığı bitireceklerini dile getirdi.

"KADIKÖY'DE KAZANACAĞIZ": 'F.Bahçe derbilerindeki şanssızlığınız bu sene biter mi? Kadıköy'e gidecek misiniz?' şeklindeki soruya Mustafa Cengiz, "Allah'tan bir mani olmazsa gideceğim. Umarım galibiyet dileğimiz gerçekleşir. Beşiktaş da 10 yıldır yenemiyormuş Fenerbahçe'yi deplasmanda." cevabını verdi.

Burak Yılmaz yardımcı antrenörle tartıştı

Yaklaşan derbi öncesi Fenerbahçe'ye gönderme yapan Cengiz, "Birçok rakibimiz sorduğunuzda şampiyonluğa tercih ediyorlar, Galatasaray'ı yenmeyi. Bu bize gurur veriyor''  dedi.

Şampiyonluk yarışını da değerlendiren Mustafa Cengiz ''İnşallah şampiyonluğu hak eden kazanır, hak eden Galatasaray olur. En büyük rakibimiz 3 tane; Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe''  şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER