GALATASARAY

Mustafa Cengiz o benzetmeye öyle bir cevap verdi ki

Galatasaray Başkanı Musatafa Cengiz, mazbatasını aldı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çiçeği burnunda başkan hakkındaki benzetmeler için öyle bir cevap verdi ki...

Mustafa Cengiz o benzetmeye öyle bir cevap verdi ki

Galatasaray'ın yeni başkanı Mustafa Cengiz, mazbata töreninde "Bizi kötü şarabın iyisi diye lanse ettiler ama tanıyacaklar." dedi.

İSTİFA BEKLİYORUM: Sportif AŞ'de görev yapanların acil olarak istifa etmeleri gerektiğini ifade eden Cengiz, "Galatasaray'ın önünü açmak için bugünden tezi yok, Sportif AŞ'deki arkadaşlarımızın istifa etmesini bekliyorum, istiyorum. Burada zaman kaybına tahammülümüz yok. Bu değerli arkadaşlarımın gereğini yapacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Mustafa Cengiz

BİZİ TANIYACAKLAR: Dursun Özbek yönetimiyle kıyaslanarak kötünün iyisi olarak lanse edildiklerini söyleyen Cengiz "Bizi kötü şarabın iyisi diye lanse ettiler. Bizi tanımadıklarını düşünüyorum. Bu yorumları buna yormalı. Ama bizi tanıyacaklar..." dedi.

dursun özbek

BİZE BİR AY SÜRE VERİN: Galatasaray'ın mali açıdan zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan Cengiz, "Galatasaray, mali açıdan kritik bir dönemden geçiyor. Sorunları halının altına süpüre süpüre bugünlere geldik. Her gün 1 kilo kaldırabilirsiniz ama 1 yıl biriktirip, 365 kiloyu bir günde kaldıramazsınız. Biz, sorunlarımızı öncelikler sırasına göre çözmek niyetinde ve kararlılığındayız. Bize maksimum bir ay, en az ise 15 gün süre verin" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
TREND HABERLER