GALATASARAY

Mustafa Cengiz'den Fatih Terim açıklaması

Galatasaray'ın yeni başkanı Mustafa Cengiz, "Fatih Terim bana nezaketen istifa teklifinde bulundu ama kabul etmedim. Fatih Terim ismini ilk kez ben dile getirdim. Hocamız ile devam edeceğiz." dedi.

Mustafa Cengiz'den Fatih Terim açıklaması

Galatasaray’ın yeni başkanı Mustafa Cengiz, TRT Spor’a önemli açıklamalarda bulundu. Cengiz, Fatih Terim’in nezaketen istifa teklifinde bulunduğunu ancak kabul etmediğini belirtti. İşte sarı kırmızılıların yeni başkanı Mustafa Cengiz’in özel açıklamaları…

‘İSTİFAYA HAZIRIM DEDİ’ : Fatih hocamız gece beni aradı ve tebrik etti. ‘Önünüzü açmak için ekibimle istifaya hazırım’ dedi. Ben kendisine teşekkür ettim, projelerimin içinde kendisinin olduğunu hatırlattım. Kesinlikle beraber olacağımı söyledim.

‘GOMİS SAKATLIĞINDAN DOLAYI YOK’ : Gomis’in alacaklarının ödenmemesi söz konusu değil. Sakatlığından dolayı kadroda yok. Gomis sakat ve o karakterde bir isim değil

‘SAHADA ÖLÜMÜNE MÜCADELE İSTİYORUZ’

Futbolculara bir tanıtma yaptım. Sahada ölümüne mücadele, biz galibiyete odaklanmalıyız ve hak ettiğimiz mücadele istiyoruz. Galatasaray her gün her saat ödeme durumunda. Bu mekanizmanın içerisinde ciro 1 milyar TL. Bu ödemeler Dursun Başkan devam etse de devam etmese de olacaktı. Bu ücret 5’ten de fazla. Destek sözle ve lafla olmaz. Lütfen Store’a gidin ve stokları boşaltın. Biz stadyuma gelmeniz ve dağılmanız için gerekeni yapacağız.

‘SOL BEK VE FORVET BAKIYORUZ’ : Biz iki mevkiyi doldurmaya çalışacağız. Şu an Eren kardeşimiz var. Sevgili Fatih Hoca o kadar iyi bir Galatasaraylı ki bu kadro da yeterli dedi. Ben de taraftarda da bu ruhu arıyorum. Topyekün Galatasaray’ın ayağı kalkması için. Sol bek dışında forvet bakılıyor.

Galatasaray taraftarından Arda Turan'a gönderme

Yorumlar
TREND HABERLER