GALATASARAY

Mustafa Denizli ilk yasağını koydu

Galatasaray'da Mustafa Denizli kanunları resmen yürürlüğe girmeye başladı.

Mustafa Denizli ilk yasağını koydu

Galatasaray'da, Kasımpaşa maçından sonra yeni uygulama devreye girdi. Bundan böyle, futbolcular, stattan bireysel olarak çıkmayacak. Her oyuncu, takım otobüsüne binecek. 

"Birlikte hareket etmeli ve bu yolda beraber yürümeliyiz" diyen Mustafa Denizli, önemli bir karara imza attı. Mustafa Hoca, Prandelli, Mancini ve Hamza Hamzaoğlu döneminde futbolculara tanınan serbestliğe ve izne önceki günkü Kasımpaşa maçı itibarı ile son verdi. 

Kolları sıvadı Denizli ilk transferini yapıyor

MUSTAFA DENİZLİ DE BU KURALA UYACAK

Hürriyet'te yer alan habere göre; Galatasaray'da kaybolan 'takım ruhu' aşısını yeniden vurmak adına Denizli, bundan böyle sarı kırmızılı futbolcuların maç sonlarında stattan bireysel olarak ayrılmalarını yasakladı. Başarılı teknik adam, bu kurala bizzat kendisini de dahil etti. Geçmişte maç sonlarında futbolcular ve hatta teknik adamlar, kendi araçları yada aileleri ile birlikte stattan bireysel olarak ayrılabiliyordu, takım otobüsüne binme zorunluluğu yoktu. Öyle ki, birçok yıldız futbolcu ve teknik direktörde takım otobüsü yerine kendi araçları ile stattan ayrılıyordu. Ancak bu düzen Mustafa Denizli'nin kararı ile son buldu. Bundan böyle, futbolcular, stattan bireysel olarak çıkış yapmayacak. Her oyuncu, takım otobüsüne binecek.  

MUSTAFA DENİZLİ

FUTBOLCULAR DIŞINDA SADECE ÇETİN VE KULÜP DOKTORU OTOBÜSTE

Ayrıca G.Saray'ın takım otobüsünde teknik heyet, sağlık kurulu ve oyuncular dışında kimse de bulunmayacak. Kısaca araç içinde doktor, İdari Menajer ve tercüman Mert Çetindışında kimse olmayacak. Diğer teknik adamlar döneminde takım otobüsünde yer alan GS TV de araçta yer almayacak.

ÖNCE FLORYA SONRA EV

Takım halinde tüm oyuncular her maç sonunda hep beraber Florya Metin Oktay Tesisleri'ne takım otobüsü ile gidecek ve buradan herkes araçları ile evlerine dağılacak

Yorumlar
TREND HABERLER