GALATASARAY

Mustafa Denizli imzayı atıyor! İşte o tarih

Galatasaray, resmi sitesinden yaptığı açıklamayla yeni teknik direktörü Mustafa Denizli'nin perşembe günü imza atacağını duyurdu.

Mustafa Denizli imzayı atıyor! İşte o tarih

Galatasaray kulübünün yeni teknik direktörü Mustafa Denizli Perşembe günü törenle imza atarak resmen takımın başına geçiyor.

Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle;

"Galatasaray Futbol A Takımı Yeni Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin imza töreni Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in katılımıyla Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılacaktır.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenecek olan imza töreni 26 Kasım 2015 Perşembe günü saat 14.00’da başlayacaktır."      

Mustafa Denizli

İşte Mustafa Denizli'nin alacağı ücret

Sarı-kırmızılı kulüp 1.5 yıllığına anlaştığı Denizli'ye takımın başında kaldığı her sezon için 2 milyon Euro verecek.  

Hamza Hamzaoğlu ile yollarını geride bıraktığımız hafta ayırdıktan sonra yeni teknik direktör bulma konusunda sıkıntı çekmeyen Galatasaray, 1 hafta bile sürmeden Mustafa Denizli ile anlaşıldığını duyurmuştu. Önceki gün ve dün başkan Dursun Özbek’le kameraların karşısına çıkan tecrübeli teknik adamla 1.5 yıllık anlaşmaya varıldığı açıklanırken Denizli’nin sarı-kırmızılı kulüpte kazanacağı para da dün öğrenildi.

Hamza Hamzaoğlu’ya yıllık 2 milyon dolar ödeme yapan G.Saray, Mustafa Denizli’ye ise takımın başında kalacağı her yıl için 2 milyon Euro ödeyecek.

Mustafa Denizli'nin yardımcıları! İki isim...
İşte Mustafa Denizli'nin ilk transferi!
Mustafa Denizli: Taffarel'in sözleri beni etkiledi
Yorumlar
TREND HABERLER