GALATASARAY

Mustafa Denizli İspanya'ya gidecek mi? Açıkladı!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Başkan Dursun Özbek'le birlikte açıklama yaptı.

Mustafa Denizli İspanya'ya gidecek mi? Açıkladı!

Galatasaray'ın 1.5 yıllığına anlaşmaya vardığı teknik direktör Mustafa Denizli yıllar sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi ve burada basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Başkan Dursun Özbek, Mustafa Denizli'den önce yaptığı açıklamada "Hocamızın geçmişten bugüne değişiklikleri görmesi için buradayız" dedi ve sözü Mustafa Denizli'ye bıraktı.

Mustafa Denizli ondan vazgeçmeyecek

Deneyimli hoca şöyle konuştu:

"TAKIMIN KARŞISINA GEÇMEDEN ÖNCE BİLMEM GEREKEN ŞEYLER VAR"

"Takımla birliktelik sağladığı zaman bu tesiste kimin ne yaptığını bilmem lazım. Başka türlü takımla uçağa binip gitmekle takımın başına olmanın hiçbir anlamı yok. Takımın başına geçmeden önce bunları bilmek gerektiğini söylüyorum. Yarın da başkanımızla beraber stadyumumuzda nelerin değiştiğini takımın stadyumun hangi bölümlerinden istifade ettiğini bilmek istiyorum. Kusura bakmayın ama oraya siz basın mensuplarını davet etmeyeceğiz. Ben daha önce takımla buluşacağım günün perşembe günü olduğunu söylemiştim. O güne kadar da benim takımın karşısına geçtiğimde hazır olmam gerekiyor"

Yorumcu Mustafa Denizli'den inciler

"MADRID'E MAÇI İZLEMEYE GİDEBİLİRİM"

Ben buraya geldiğimde İspanya’ya gitmeyen Hamit, Selçuk ve Burak’ın burada olduğunu bilmiyordum. Onlarla da görüşmüş oldum. Eğer buradaki işlerimi erkenden bitirirsem belki sürpriz bir şekilde Madrid’deki maçı izlemeye gidebilirim.

"BİR SÜRE YARDIMCIYA İHTİYACIM YOK"

Yardımcıları konusunda bir soruya cevap veren Mustafa Denizli, "Şu anda net bir şey yok. Hiç acele edecek bir konumum yok. Ben takımla direkt temas sağlayıp, birlikteliği devam ettirmek istiyorum. Stefano ile konuşacağım. Onun dışında düşüncelerimi göreve başladıktan sonra hayata geçireceğim. " dedi.

Denizli Galatasaray için ilkelerinden saptı

"TAKIMLA İLGİLİ TALEBİM OLMADI AMA..."

Takımla ilgili şu ana kadar bir talebim olmadı. Daha sonra taleplerim olur mu bilmiyorum. Bunun olması için öncelikle bir süre beraber yol almamız lazım. Elbette takımla ilgili düşüncelerim var. Bu düşüncelerimi sizden önce oyuncularımla paylaşmama izin verin. Bu konuları sizlerle de konuşacak zamanımız olacak.

"EĞER HİSSEDERSEM YİNE SÖYLERİM"

Beşiktaş’ın başındayken o sezonun 27. haftasıyla ilgili düşüncelerini açıklayan Denizli’ye o dönemi hatırlatıp yine böyle bir tahmini olup olmadığını soran gazeteciye Denizli, “Eğer yine böyle bir şey hissedersem sizle paylaşırım. Bundan da memnun olurum” cevabını verdi.

Galatasaray İspanyollara karşı zorlanıyor
Yorumlar
TREND HABERLER