GALATASARAY

Mustafa Denizli yenilgiye rağmen iddialı

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 2-1 kaybedilen Beşiktaş maçı sonrası şampiyonluk yarışının hâlâ içinde olduklarını söyledi.

Mustafa Denizli yenilgiye rağmen iddialı

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada şampiyonluk yarışından kopmayacaklarını söyledi.

Maçın ardından Lig TV'ye konuşan Denizli oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Denizli şöyle konuştu:

"Buraya geldiğimizde burası gül bahçesi değildi. Burada sorunlar vardı. Ama burada düşündüğümüz her şeyi yapacağız. Ne Galatasaray pes eder ne de ben pes ederim"

Hata yapıp gol yedi ama en çok o sevindi!

"İÇERDEN ÇÖZEMEZSEK DIŞARDAN ÇÖZERİZ"

"Önemli bir fırsatı kaçırdık bugün. Önümüzde ikinci yarı bizim için avantajlı bir fikstür var. Sorunları içerden çözemezsek dışardan çözeriz. Ama bu tablo değişir. Zaman zaman iyi şeler yaptık ama zaman zaman da kötü şeyler yaptık"

"HAKEMİN HİSSETTİĞİ ÇALDIĞI DÜDÜKTEN ANLAŞILIR"

Kenardan bakınca maçın nasıl ince ince kıyıldığını görebiliyoruz. Hakemin düdüğü çalış şeklinden bile ne hissettiğini görebiliryoruz. Ben hakemlerimizle ilgili hiç kötü şeyler söylemedim. İnşallah bundan sonra da söylemem. Ben onların mükemmel olmadığını biliyorum iyi niyetli olduklarını düşünüyorum, hakemlerimize güveniyorum. 'Hakem ofsayttan gol mü verdi' diye sorabilirsiniz. Ama bir takımı ince ince kesmek için bunlar ihtiyacınız yok. Şimdi önümüzde biri kupa 3 maç var ama bu süreci böyle aşacağız.

Beşiktaş - Galatasaray derbi capsleri

"ONLAR GERİYE BİZ İLERİYE BAKACAĞIZ"

Ben hiçbir yarışı önde götürmedim. Hep geriden geldim. Son şampiyonluğumda takımım ilk yarıyı 6. bitirmişti.

Şampiyonluk yarışında kimse bizsiz bir yere gidemez. Bizsiz yarış olmaz. Bundan sonra öndeki takımlar herp arkalarına bakacak ve bizi görecekler. Biz ise hep önümüze bakacağız.

Yorumlar
TREND HABERLER