GALATASARAY

Mustafa Denizli'den beraberlik yorumu

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli maçtan sonra çarpıcı açıklamalar yaptı..

Mustafa Denizli'den beraberlik yorumu

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli; Konyaspor beraberliğini, Burak'ın gidişini, Sneijder hakkındaki söylentileri ve Sinan'ın sakatlığını değerlendirdi..

İşte Mustafa Denizli'nin yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamaları
Gol atamadığımız bir 90 dakikayı geride bıraktık. Uyuduğumuz, uyutulduğumuz bir 45 dakika vardı. Tempo ve pozisyon adına çok fazla bir şey yapmadık. İkinci yarıda kendimize geldik. Konya'nın biraz da tuzağına düştük İkinci yarıda tempomuzu yükselttik, pozisyonlar bulduk. Burada sonuca gidecek vuruşlarda kalite ve aklı ön plana çıkarmamız lazım. 45 dakikada temposu çok kesildi maçın ama isteyerek ama istemeyerek. Çok önemli bir yolda, ciddi kayıplar oluyor iyi de oynasak kötü de oynasak. Kazanmak başka bir şey. İllk yarıda pozisyon üretip ikinci yarıda oyudan düşsek daha sevimsiz olurdu. Bizim için büyük baskı gol getirmediği zaman bir anlam ifade etmiyor. Böyle bir 90 dakika oldu.

Sinan'ın sakatlığı benim için sürpriz bir sakatlık değil. Sinan'ın son zamanlarda gündem oluşturması gerginlik yaratabilir. Büyük bir ihtimalle onun getirdiği bir sonuç bu sakatlık. Gol ayağı gibi söylemler baskı yaratmış olabilir onda. Sinan umut ediyorum 1-2 haftaya aramıza katılır.

Sneijder ile ilgili yazılan-çizilenlerin çok gerçekle ilgilisi yok. Burak ile ilgili düşüncelerimi paylaşmıştım. Benim de, kulübün de taraftarı olmadığı bir transfer. Israrla gitmek istemesi nedeniyle benim yapacak bir şeyim kalamdı. Bu kadar ayrılmak isteyen bir oyuncu kalsaydı daha karışık devam ederdi. İnşallah Burak için hayırlısı olur. Kulübün içinde bulunduğu duruma bakarsak, 18-20 milyon euroluk tasarruf gibi gözüküyor. Çok daha uygun fiyatlarla önümüzdeki sezon bir futbolcu olacak. Gözlediğimiz oyuncularr vardı. Ocak'ta transfer gerçekleştiremedik. Hepsini sezon sonunda değerlendireceğiz. Çark dönüyor. Burak bizim için büyük kayıp .Ben çok üzüldüm. Kendisi de üzüldü. Ayrılıklar kolay değildir. Hayırlı olsun"

Yorumlar
TREND HABERLER