FENERBAHÇE

Mustafa Denizli'den Ozan Tufan'a övgü dolu sözler

Fenerbahçe'nin 3-1 kazandığı Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından yorum yapan Mustafa Denizli, Ozan Tufan'a övgü yağdırdı.

Mustafa Denizli'den Ozan Tufan'a övgü dolu sözler

Mustafa Denizli, Ozan Tufan ile Fenerbahçe'nin eski efsanesi Alex'i kıyasladı.

Süper Lig’de sahasında oynadığı maçta Evkur Yeni Malatyaspor’u 3-1 yenerek Galatasaray derbisi öncesinde moral bulan Fenerbahçe’de Ozan Tufan, oynadığı etkili futbolu bir de golle süsledi. Karşılaşmanın henüz 4. dakikasında Dirar’ın ortasında iyi yükselen Ozan Tufan, Kadıköy’de gol perdesini açan isim oldu. Karşılaşmanın ardından maçı TRT Spor’da değerlendiren duayen isim Mustafa Denizli, Ozan Tufan’ın performansından övgüyle söz etti.

Ozan Tufan’ın son 3-4 haftadır Fenerbahçe’nin en etkili ismi olduğunu belirten Mustafa Denizli “Alex’ten sonra orta sahada en etkili isim Ozan Tufan… Ozan Tufan için artı değerler gol atması, attırması, her şeyini ortaya koyması… Bireysel olarak değerlendirmek gerekirse Fenerbahçe’de Ozan Tufan, Giuliano, Valbuen takımın en iyi oyuncuları gözüktü” dedi.

Haftaya oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Mustafa Denizli, şunları söyledi:

“Bu hafta derbi olağanüstü bir maç olacak. İki takım için çok önemli. Psikolojik olarak iki takım için çok önemli olacak. Galatasaray için kaybedecek bir şey yok ama kazanırsa artık lig şekillenecek, Fenerbahçe kazanırsa lige yeniden renk gelecek.”

Derbi öncesi Fenerbahçe'de şok sakatlık

Yorumlar
TREND HABERLER