GALATASARAY

Mustafa Denizli'nin büyük planı

Galatasaray'a gelmeden önce takımın adeta röntgenini çıkardığı anlaşılan Mustafa Denizli, yönetimli yaptığı toplantıda isteklerini ve planlarını bir bir sıraladı. İşte o toplantıdan sızan bilgiler.

Mustafa Denizli'nin büyük planı

Galatasaray Denizli'yi "Büyük Mustafa" diye anonsladı. Görüşmede Mustafa Denizli, "Her zaman büyük düşündüm. Galatasaray ile büyük başarılara imza atacağız" diye konuştu. Yönetime de tüm isteklerini iletti...

Sarı-Kırmızılı yönetim tecrübeli hocayla 1.5yıllığına anlaşma sağladı. Bu gelişmenin ardından Galatasaray Mustafa Denizli'yi "Büyük Mustafa Galatasaray'da" diye anonsladı.

mustafa denizli

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Öğleden sonra Point Otel'de bir araya gelen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Mustafa Denizli yaklaşık 45 dakikalık bir görüşmenin ardından anlaşma sağladı. Böylece Cimbom'da 3. Mustafa Denizli dönemi başlamış oldu. Dursun Özbek'in Denizli ile anlaştıklarını açıklamasının ardından söz alan başarılı hoca camiaya geri döndüğü için büyük bir heyecan ve mutluluk duyduğunu vurgulayarak, "Çok heyecanlıyım. Kariyerime bu camiada başladım. Parantezi bu camiada açtım inşallah yüzümün akıyla bu camiada kapatacağım. Daha önce de bir teklif olmuştu ama gerçekleşmemişti. Bu teklif başka bir teklifti" diye konuştu.

TERİM VE HAMZAOĞLU'NDAN BİLGİ ALABİLİRİM

Kariyerini riske atması gerekiyorsa bu camianın Galatasaray olduğunu vurgulayan Mustafa Denizli, "Bu camiadan bana görev geldiyse her zaman seve seve kabul ederim. Heyecanlıyım çok zor bir göreve başlıyoruz.

Dursun Özbek'e 'diktatör' suçlaması

Yıllar önce göreve başladığım zaman heyecanım neyse şu anda bir katı daha fazla heyecan yaşıyorum" diye konuştu. GerekirseFatih Terim ve Hamza Hamzaoğlu'ndan bilgi alacağını ifade eden Mustafa Denizli, "Şu anda hiçbir çalışma arkadaşım mevcut değil. Takımımız Atletico Madrid deplasmanından döndükten sonra çalışmalara başlayacağız" ifadesini kullandı.

İŞTE ZİRVENİN DETAYLARI

dursun özbek

1- FLORYA'NIN TEK PATRONU BEN OLURUM

Denizli Dursun Özbek'le yaptığı özel zirvede Florya'nın tek patronu olacağına dair garanti aldı. Denizli bu görüşmede, "Ben sadece başkana bağlı olurum. Florya'da hiçbir yönetici bana karışamaz. Kendi prensiplerimin aynen uygulanmasını isterim" dedi. Denizli'nin zirvedeki diğer sözleri ise şöyle:

2- CESUR, ASLAN GiBi FUTBOL OYNATIRIM...

"Galatasaray tıpkı lakabı aslan gibi futbol oynamalı. Pısırık oyun anlayışından nefret ederim. Savaşan, mücadele eden, koşan, cesur bir takım olmalıyız. Rakipler daha biz sahaya çıkmadan korkmalı. Futbolumuzu onlara kabul ettirerek sürekli baskı kuran bir takım olacağız."

3- ORTA SAHAYA YENi BiR MELO iSTiYORUM!

"Melo'nun yeri bir türlü doldurulamadı. Takım içindeki alternatiflerin hepsi yetersiz kaldı. Alınan kötü sonuçlarda Melo'nun yokluğunu çektik. Bu nedenle orta sahaya yeni bir Melo istiyorum. Buradaki sorun devre arasında kesinlikle giderilmek zorunda."

4- BURAK YALNIZ. YANINA BiR FORVET ŞART

"Burak Yılmaz iyi bir golcü ama bu sezon verimsiz bir görüntü sergiliyor. Onun satılmasını istemiyorum. Burak gibi bir golcüye ihtiyacımız var. İlerde çok yalnız kalıyor. Yanına bir forvet aldığımız takdirde hem o rahatlayacak, hem de bizim forvetteki sorunumuz tamamen bitmiş olacak."

mustafa denizli

5- RODRIGUEZ, SABRi VE UMUT KULÜBEYE!

"Daha önce söylediğim gibi Selçuk'un en kötü hali Rodriquez'den en iyi halinden iyi. Yasin oyundan çıkarken sürekli tepki veriyor. Engin Baytar'dan farksız. Sabri ve Umut da bekleneni veremiyor. Bu oyuncalar hakkındaki son kararımı devre arasında kesin olarak vereceğim."

Denizli Hamzaoğlu'nun 4 katını alacak

YARI FİNAL BAŞARISI VAR

Denizli Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde takımı Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkarma başarısını gösterdi. Aslan yarı finalde S.Bükreş'e elenmişti.

Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak gönderme

 3 BÜYÜKLER'DE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Mustafa Denizli G.Saray'da Derwall'in yardımcısı olarak şampiyonluk yaşadı. Tecrübeli hoca Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta ise birinci adam olarak şampiyonluk kupasını kaldırdı.

KEWELL'A ÇOK SICAK BAKIYOR

Galatasaray Yönetimi Mustafa Denizli'ye yardımcı hoca olarak Harry Kewell'ı önerdi. Denizli bu öneriye sıcak bakıyor. Taffarel'in dışında diğer yardımcı hocanın kim olacağı ise merak konusu. Bu arada Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'ta da görev yaptığı İtalyan kondisyoner Stefano Marrone'yi de istediği öğrenildi.

Mustafa Denizli'nin yardımcıları! İki isim...
Yorumlar
TREND HABERLER