SPOR MAGAZİN

Mustafa Doğan restoran işine giriyor

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Mustafa Doğan, eşi Meryem Doğan ile birlikte Trump Cadde'de görüntülendi.

Mustafa Doğan restoran işine giriyor
Yurtdışında Belarus'ta restoran sahibi olan Mustafa Doğan, bu işi İstanbul'a da taşımak istediğini ve yer araştırması yaptığını söyledi.

Uzun yıllar Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta top koşturan Mustafa Doğan futbolu bıraktıktan sonra restoran işine gönül verdi. Belarus'ta restoran sahibi olan Doğan, eşi Meryem Doğan ile birlikte İstanbul – Belarus arasında mekik dokuyor.

Trump Alışveriş Merkezi'nin terasındaki Trump Cadde'ye gelen Mustafa ve Meryem Doğan çifti Limonata Teras'ta yemek yedi. Restoran işletmeciliğini sevdiğini ve keyifli bulduğunu söyleyen Doğan, aynı işi İstanbul'a da taşımak istediğini belirtti. Eski futbolcu, yeni işletmeci Doğan, şu sıralar mekan araştırması yaptığını ve İstanbul'un işlek cadde ve gözde alışveriş merkezlerini gezdiğini belirtti ve şöyle devam etti: "Belarus'taki restoran konseptimi İstanbul'a taşıyacağım. Güzel ve farklı bir konsept. Şu sıralar iyi iş yapan lokasyon ve mekanları geziyorum, gözlem yapıyorum, tüyolar alıyorum. Benim restoran kopseptimi de en az Belaruslular kadar İstanbullular'ın da seveceğini düşünüyorum." 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER