SPOR GÜNDEMİ

Mustafa Elitaş'tan şike yasası ile ilgili bomba itiraf!

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş şike yasasıyla ilgili olarak çok konuşulacak sözler söyledi.

Mustafa Elitaş'tan şike yasası ile ilgili bomba itiraf!
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Cemaatin ismini vermeden şike davasıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı. 
  
VİDEO 

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan tarihi bir itiraf geldi. Elitaş, "Şike yasasının değişeceği günlerde bir grup bize geldi, İlla şike yasasıyla uğraşmayın' dediler" ifadelerini kullandı.

Katıldığı televizyon programında önemli açıklamalar yapan Elitaş'ın şike davasıyla ilgili sözleri şöyle:

"Şike yasasını getirdikten sonra, baktık, bu şike yasasıyla ilgili maddelerde çok ağır hükümlerin olduğunu gördükten sonra Kulüpler Birliği, federasyon, bize geldiler dediler ki, 'Biz bu kanunu istedik ancak yaptığımızın yanlış olduğunu gördük. Ne olur bunu makul bir seviyeye getirin' dediler. Şike yasası görüşülürken, bir grup bize geldi, 'İlla şike yasasıyla uğraşmayın' dediler. Dedik ki, 'Bizim manevi dünyamızı şekillendirmekle ilgili biz size itimat etmişiz. Ama maddi dünyadaki, futbol oyunundaki ortaya çıkan karmaşalarla, futbol oyunundaki var olan çeşitli, hukuka aykırı işlerle, ilişkilerle ilgili konu manevi dünyamızı şekillendiren kişileri niye ilgilendirir?' diye ifade ettik."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER