DİĞER HABERLER

Mustafa Pektemek'i yıkan ölüm haberi

Beşiktaşlı futbolcu Mustafa Pektemek aldığı kötü bir haberle büyük üzüntü yaşadı.

Mustafa Pektemek'i yıkan ölüm haberi
Beşiktaşlı futbolcu Mustafa Pektemek'in amcasının oğlu olan 26 yaşındaki Yalçın Pektemek, Hendek İlçesi'nin Dikmen Köyündeki evinde ölü bulundu.  
 
Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından hayatını kaybeden Yalçın Pektemek'in cesedi ölüm nedeni tespit edilmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Alınan bilgilere göre; Hendek Dikmen Köyünde oturan Beşiktaşlı futbolcu Mustafa Pektemek kuzeni olan 26 yaşındaki Yalçın Pektemek akşam arkadaşları ile evde bir araya gelerek sohbet ettiler. İlerleyen saatlerde arkadaşı ile birlikte sohbet eden Yalçın Pektemek sabaha karşı fenalaştı. Arkadaşları paniğe kapılarak hemen komşulara haber verdi. Komşuları eve girdiklerinde Yalçın Pektemek'in oturduğu yerde cansız bedeni ile karşılaşınca jandarmaya haber verildi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı incelemelerde bulundu. Çocuklarının ölüm haberini alan anne ve babası büyük üzüntü içerisinde Dikmen Köyüne geldiler.

Yalçın Pektemek cenazesi cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından ölüm nedeni tespit edilmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER