DİĞER HABERLER

Naim Süleymanoğlu kimdir? İşte en özel fotoğraflar

Türkiye, saat 15:00 sıralarında gelen bir son dakika haberi ile üzüntüye boğuldu. Olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Naim Süleymanoğlu kimdir? İşte en özel fotoğraflar - Sayfa 1

Türkiye, saat 15:00 sıralarında gelen bir son dakika haberi ile üzüntüye boğuldu. Olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Karaciğer naklinin ardından tedavisi Ataşehir Memorial Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde süren Süleymanoğlu'nun (50) hayatını kaybettiği belirtildi. İşte efsane haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun hayatı, başarıları ve en özel anlarından kareler..

Naim Süleymanoğlu kimdir? İşte en özel fotoğraflar - Sayfa 2

Naim Süleymanoğlu 23 Ocak 1967 tarihinde Bulgaristan'da dünyaya geldi. Boyunun kısa olmasına rağmen güçlü olması nedeniyle çevresi tarafından Cep Herkülü lakabını almıştır.

Naim Süleymanoğlu kimdir? İşte en özel fotoğraflar - Sayfa 3

Halter'e henüz 9 yaşındayken başlayan Süleymanoğlu, 1981 tarihinde Brezilya'da düzenlenen Dünya Gençler Halter Şampiyonası'nda iki altın madalya kazanarak şampiyon olmuştur.  

Naim Süleymanoğlu kimdir? İşte en özel fotoğraflar - Sayfa 4

1984-85 ve 86 tarihinde dünyaada yılın haltercisi seçilen Süleymanoğlu, 1984 Los Angeles Olimpiyatları'na Bulgaristan'ın da Sovyet'lerle boykota katılması nedeniyle katılamadı.