TRANSFER

N'Doye Özel Uçak'la Trabzon'a Geldi

Trabzonspor'da beklenen transfer gerçekleşti. Karadeniz ekibi N'Doye'yi dün Trabzon'a özel uçakla getirdi.

N'Doye Özel Uçak'la Trabzon'a Geldi
Trabzonspor, Dame N'Doye'yi dün gece şehre getirdi. 31 yaşındaki futbolcu, 3 yıllığına imza atacak. 
 
Trabzonspor'da beklenen transfer gerçekleşti. Karadeniz ekibi N'Doye'yi dün Trabzon'a özel uçakla getirdi. 31 yaşındaki yıldız oyuncu sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3 yıllık resmi imzayı atacak.

Sezona Okay, Alper, Mbia, Cavanda ve Esteban Alvarado transferleriyle başlayan, kadrosundaki 11 oyuncuyla yollarını ayırma kararı alan Trabzonspor'da, Süleyman Hurmave Şota Arveladze'nin alternatifli oyunculara sahip bir kadro kurma çalışmaları devam ediyor. Uzun süredir Oscar Cardozo'ya partner arayan Karadeniz ekibi, Dame N'Doye'yi resmen renklerine bağladı.  
 
GEÇ SAATLERDE TRABZON'A GELDİ

Dün gece geç saatlerde özel uçakla Trabzon'a gelen 31 yaşındaki yıldız oyuncu, sabahsaatlerinde sağlık kontrolünden geçecek. Gelecek olan raporda olumsuz bir duruma rastlanılmaması halinde, deneyimli futbolcu kendisini 3 yıllığına Trabzonsporlu yapan sözleşmeye imza atacak. İngiltere Championship ekibi Hull City'yle 2 yıl daha kontratı bulunan N'Doye'nin transferi için Bordo-Mavililer'in kasasından 3 milyon Euro bonservis bedeli çıkacak. Sözleşmenin detaylarıyla ilgili kesin bir bilgi bulunmazken, Senegalli oyuncunun yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret alacağı öğrenildi.  
 

VİZE İŞLEMLERİ GECİKTİRDİ

Normal şartlarda sportif direktör Süleyman Hurma, tecrübeli futbolcuyu geçtiğimiz perşembe günü Trabzon'a getirmesi bekleniyordu. Fakat vize işlemlerinin uzaması nedeniyle yıldız oyuncunun geliş tarihi dün geceye ertelendi. Bu arada Hull City sezonun ilk maçında dün Huddersfield Town ile karşılaştı. N'Doye 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

3 YIL SONRA İMZA ATACAK

Büyük anlaşmaya varılan ve Türkiye'ye gelmeye hazırlanan Dame N'Doye, 3 sezon önceTrabzonspor'un kapısından dönmüştü. Danimarka'nın Kopenhagen takımının formasını giydiği dönemde N'Doye ile görüşmelere başlandığını 17 Temmuz 2012'de borsaya bildiren Karadeniz temsilcisi, daha sonra bu transferi gerçekleştirememişti. Senegalli forvet ile bir araya gelmek için Danimarka'ya giden Başkan Sadri Şener'in 27 yaşındaki isimle fotoğraf çektirmiş ve bu görüntü medyaya sızmıştı. Ardından dönemin teknik direktörü Şenol Güneş'in kararından dönmesinin ardından, deneyimli oyuncunun transferi suya düşmüştü. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER