DÜNYADAN FUTBOL

Ne yaptın Marcelo! Dünyanın en ilginç kırmızı kartı

Fransa Ligi'nde Angers ile Lyon'un karşılaşmasında Beşiktaş'ın eski futbolcusu Marcelo oyundan atıldıktan sonra Lyon kriz yaşadı.

Ne yaptın Marcelo! Dünyanın en ilginç kırmızı kartı

3-1 önde olan Lyon, Angers'i durduramadı ve mücadele 3-3 bitti. Marcelo'nun kırmızı kart anı ise ilginç bir an olarak kayıtlara geçti.

Fransa Ligi'nde 8. hafta maçında Angers ile Lyon karşı karşıya geldi. Raymond Kopa'da oynanan mücadele 3-3'lük eşitlikle sona erdi.

Lyon karşılaşmanın 5. dakikasında Mariano Diaz'ın golüyle 1-0 öne geçti. Angers, 30. dakikada Rafael'in kendi kalesine attığı golün ardından durumu 1-1 yaptı. Lyon, 38. dakikada Mouctar Diakhaby, 41. dakikada Memphis Depay'ın golleriyle ilk yarıyı 3-1 önde kapattı.

MARCELO YANLIŞLIKLA VURDU, ATILDI

İkinci yarıda yaptığı faul sonrasında sarı kart gören Marcelo, yanlışlıkla hakem Mikael Lesage'nin elindeki karta vurdu. Marcelo olayın yanlışlıkla olduğunu anlatmaya çalışırken, ikinci sarı kartı gördü ve oyundan atıldı.

Marcelo

Lyon'un 10 kişi kalmasının ardından Angers, 58. dakikada Toko Ekambi, 67. dakikadaIsmael Traore'nin golüyle durumu 3-3 yaptı. Maçta başka gol olmayınca puanlar paylaşıldı.

Bu beraberliğin ardından Angers 9, Lyon 13 puana ulaştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER