DÜNYADAN FUTBOL

Neymar'dan sonra sıra Messi'de! Serbest kalma maddesi…

PSG’nin 222 milyon Euro’luk Neymar transferinden sonra dünya bir kez daha şok transferle karşılaşabilir!

Neymar'dan sonra sıra Messi'de! Serbest kalma maddesi…

Manchester City, Lionel Messi için 300 milyon Euro ödemeye hazır! Fransız gazeteci Gaudin, Ada ekibinin Barcelona'ya serbest kalma maddesini ödeyip Messi'yi kadrosuna katmayı planlıyor!

PSG’nin 222 milyon Euro’luk Neymar transferinden sonra dünya bir kez daha şok transferle karşılaşabilir! Fransız gazeteci Romain Collet Gaudin, Manchester City’nin Messi için 300 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu ödemeye hazır olduğunu yazdı.

Messi’nin Barcelona’da kupalar kazandığı Guardiola ile City’de yeniden çalışmaya sıcak bakması da transferi güçlendiriyor.

Arjantinli yıldız henüz Barcelona ile 2019 yılında bitecek olan sözleşmesini uzatmamış olması da dikkat çekiyor!

Eğer Manchester City, Messi için 300 milyon Euro’yu öderse dünya yıldızı, Neymar’ın elinde bulundurduğu “Dünyanın en pahalı futbolcusu” unvanını ele geçirecek!

Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye gözdağı

MESSI, BALE VE MODRIC’İN BİLE GERİSİNDE…

Barcelona’daki oyuncular içerisinde serbest kalma maddesi en yüksek oyuncu 300 milyon euro ile Lionel Messi olurken Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo ve Karim Benzema’nın serbest kalma maddesi ise 1 milyar euro olarak belirlendi.

Madrid ekibinde Gareth Bale ve Luka Modric de 500 milyon euro’luk serbest kalma maddesi ile Messi’nin önüne geçerken Alman yıldız Toni Kroos’un sözleşmesinde yer alan rakam ise 300 milyon euro olarak belirlendi.

BARCELONA

Lionel Messi – €300m

Luis Suarez – €200m

Gerard Pique – €200m

Sergio Busquets – €200m

Andres Iniesta – €200m

REAL MADRID

Cristiano Ronaldo – €1 billion

Karim Benzema – €1bn

Gareth Bale – €500m

Luka Modric – €500m

Toni Kroos – €300m

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER