SÜPER LİG

Niang'dan Daniel Güiza'ya yanıt!

Güiza’nın, “Onu da yuhalarlar” sözüne, Niang’dan dolaylı yoldan yanıt geldi.

Niang'dan Daniel Güiza'ya yanıt!

AFRİKA Uluslar Kupası elemelerinde attığı gollerle Senegal’i uçuran Niang, dün milli takımdan döner dönmez, takım arkadaşı Daniel Güiza’ya cevap verdi.

Slovak yıldız Stoch’la birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan gol makinesi, “Niang bu oyun sistemiyle F.Bahçe’de başarısız olur. Taraftar onu da yuhalar” diyen İspanyol’a şu sözlerle karşılık verdi:

“Takımdaki oyun sistemi benim için çok önemli değil. Kazanmak için tüm arkadaşlarımızın katkıda bulunması lazım. Sezon uzun ve sakatlıklar olabilir. Herkese ihtiyacımız var. Hocamızın antrentmanlarda anlattığı oyun sistemini uygulardak başarılı olacağımıza inanıyorum.

‘MORALİM MAKSİMUM’
F.BAHÇE’DE iyi bir sezon geçirmeyi umuyorum. Moralim zaten hep iyiydi ve herkes beni çok iyi karşıladı. Milli takıma büyük bir güvenle gidip döndüm. Marsilya taraftarı bana çok bağlıydı, ben de onlara ama F.Bahçe taraftarı da gerçekten muhteşem. Tercih ettiğim kulüpte olduğum için çok mutluyum.”

SLOVAKYA Milli Takımı’yla Rusya’yı yıkan Stoch ise, “Artık milli takımlardan döndük, elimizden geleni kulüp için yapmaya çalışacağız. Bazen güzel gidebilir bazen sıkıntılı zamanlar da olabilir. Fakat sezon sonunda başarılı olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER