FENERBAHÇE

Nielsen'den Fenerbahçe'ye Agger tavsiyesi

Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Brian Steen Nielsen, sarı lacivertli takımın gündeminde olan vatandaşı Daniel Agger'i öve öve bitiremedi.

Nielsen'den Fenerbahçe'ye Agger tavsiyesi

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen eski Danimarkalı milli futbolcu Brian Steen Nielsen, Fenerbahçe’nin Daniel Agger’e olan ilgisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Daniel Agger’in hem Fenerbahçe hem de Danimarka Milli Takımı için iyi bir tercih olacağını belirten Brian Steen Nielsen, “Daniel Agger herhangi bir sakatlık geçirmediği sürece hala üst düzey futbol oynayabilecek seviyede. Brondby ve Danimarka Milli Takımı’nda bazı problemler yaşadı. Ancak ben hala büyük bir futbolcunun yeteneklerine sahip olduğunu ve istediği zaman nasıl üst düzey futbol oynayabileceğinden eminim.” ifadelerini kullandı.

Daniel Agger’in Fenerbahçe’ye transferi halinde sarı lacivertli takım taraftarının sevgilisi haline geleceğini de sözlerine ekleyen Nielsen, “Daniel Agger, Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki gibi atmosferlere uygun bir futbolcu. Agger’in Fenerbahçe’nin başarılı olması için her şeyi yapacağını düşünüyorum. Şükrü Saraçoğlu Stadı gibi mabette tutkusuyla Fenerbahçe taraftarını etkileyebilir. Ancak Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne katılması halinde bir sezonda 40 belki de 50 maç oynayacağını da bilmeli.” şeklinde konuştu.

“ALİ KOÇ BENİ ÇOK ETKİLEDİ”

Fenerbahçe'de herkesin kaderi kupaya bağlı!

Son olarak Türkiye’deki Fenerbahçe günleri ve 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç ile yaşadığı anısını da paylaşan Nielsen, “1,5 yıl önce Türkiye’de bir galaya katıldım. Galada Fenerbahçe’nin gelecekteki başkanı Ali Koç’un yanına gittim ve kendisiyle fotoğraf çektirmek istedim. Kendisi bana ‘Senin gibi, yıllarca kulübe hizmet etmiş çalışkan bir isimle fotoğraf çektirmek bir onurdur’ ifadelerini kullandı. 20 yıl sonra bile bana bunu söylemesi beni gerçekten çok etkiledi. Daniel Agger’in de Türkiye’de başarılı olması halinde ülkenin efsanelerinden biri olacağını unutmaması gerektiğini düşünüyorum.” açıklamasında bulundu.

1993 ile 1995 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen eski Danimarkalı orta saha oyuncusu Brian Steen Nielsen, sarı lacivertli formayla çıktığı 50 maçta 4 kez rakip takım ağlarını sarsmayı başardı.

Yorumlar
TREND HABERLER