SÜPER LİG

Nobre Mersin İdman Yurdu'nda!

Mersin İdman Yurdu'nun yıldız futbolcusu Mert Nobre, Tevfik Sırrı Gür Stadı ve Macit Özcan Spor Kompleksini gezdi.

Nobre Mersin İdman Yurdu'nda!

Mersin İdman Yurdu'nun yıldız futbolcusu Mert Nobre Mersine gelerek Tevfik Sırrı Gür Stadı ve Macit Özcan Spor Kompleksini gezdi.  
 
 
Mersin İdman Yurdu İdari Menajeri Salih Baysal'la gezen Nobre, Tevfik Sırrı Gür Stadını çok beğendiğini vurguladı. Yeni sezon için yapılan çalışmaların taraftarlar açısından önemli olduğunu ifade eden Nobre, "Taraftarlarımızla buluşmak için sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

 
Macit Özcan Spor Kompleksini de gezen Nobre, tesislerin konum olarak gayet iyi olduğunu belirtti. Tesislere yeni yapılan antreman sahalarını da gezen Nobre, saha için yapılan çimlerinde hem idmanlar için çok iyi olduğunu vurguladı.

"NOBRE MERSİNE YERLEŞECEK"

Kırmızı Lacivertlilerin Beşiktaş'tan transfer ettiği Mert Nobre, Avusturya kampının ardından eşi ile birlikte Mersine gelerek evleri gezdi. Mert Nobre ve eşi Priscila Nobre evleri beğendi ve kiraladı. Mert Nobre'nin çocukları da bundan sonraki iki yıl boyunca eğitimlerini Mersin'de alacak.

Mersin'de olmaktan bir kez daha mutlu olduğunu ifade eden Mert Nobre, "Gelmeden önce zaten İnternet üzerinde de araştırmalar yapmıştım. Hatta burada futbol oynayan ve daha sonra buraya yerleşen isimlerin olduğunu da biliyorum. Kendim için bunu söylemek çok erken. Şartlar gerektirirse neden olmasın" dedi. 

Volkan TOSLAK / MERSİN

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER