TENİS

Novak Djokovic rahat turladı!

Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tekler 3. tur maçları tamamlandı.

Novak Djokovic rahat turladı!

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen toprak kort turnuvasında erkeklerde turnuvanın 1 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic, dünyanın 66 numarası Büyük Britanyalı Aljaz Bedene'yi 6-2, 6-3 ve 6-3'lük setlerle 3-0 yenerek zorlanmadan 4. tura çıktı.

Altı numaralı seribaşı Fransız Jo-Wilfried Tsonga, dünya sıralamasının 80. basamağındaki Leton Ernests Gulbis ile mücadelesi sırasında sakatlanarak maçı yarıda bıraktı. Böylece Gulbis 4. tura yükseldi.

Fransa Açık'ın erkeklerde 4 numaralı seribaşı İspanyol tenisçi Rafael Nadal da dün sakatlığı nedeniyle turnuvadan çekilmişti.

Yedi numaralı seribaşı Çek Tomas Berdych ise dünya 27 numarası Uruguaylı rakibi Pablo Cuevas'ı 4-6, 6-3, 6-2 ve 7-5'le 3-1 eleyerek adını 4. tura yazdırdı. 

- Serena Williams rakibine şans tanımadı

Tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı ABD'li Serena Williams, dünya 30 numarası Fransız Kristina Mladenovic'i 6-4 ve 7-6'lık setlerle 2-0 mağlup ederek zorlanmadan tur atladı.

Sekiz numaralı seribaşı İsviçreli Timea Bacsinszky, dünya 88 numarası Fransız Pauline Parmentier'i 6-4 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yendi.

Dokuz numaralı seribaşı ABD'li Venus Williams da dünya 50 numarası Fransız Alize Cornet'e karşı oynadığı maçı 7-6, 1-6 ve 6-0'lık setlerle 2-1 kazanarak 4. tur vizesi aldı.

Turnuvaya yarın yapılacak 4. tur maçlarıyla devam edilecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER