DÜNYADAN FUTBOL

Nuri Şahin'i kadro dışı bıraktı takımdan gönderildi

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in gönderilmesinde Nuri Şahin ile ilgili aldığı kararın etkisi ortaya çıktı.

Nuri Şahin'i kadro dışı bıraktı takımdan gönderildi

Alman basınına göre deneyimli teknik adamın beklenmedik ayrılığı, milli futbolcuyu Frankfurt maçının kadrosuna almamasıyla yakından alakalı.

Almanya Kupası final maçında Nuri Şahin'in 18 kişilik kadroya alınmaması tartışma yaratmış, sarı-siyahlıların kaptanı Marcel Schmelzer maçın ardından Tuchel'i eleştirmişti. "Nuri'nin kadroya alınmamasına çok şaşırdım, bir anlam veremedim. Arkadaşımızın arkasındayız" diyen kaptanın sözleri fitili ateşledi.

Euroleague'den Fikret Orman'a cevap!


Dortmund teknik direktörünün ayrılık kararının bu olayın hemen ardından gelmesi dikkat çekti. Sportif direktör Michael Zorc ve takımın bazı önemli oyuncularıyla arası açık olan 43 yaşındaki teknik direktörün Schmelzer ile ise özellikle sorunlu olduğu, Nuri Şahin'in de Schmelzer'ni yakın arkadaşı olduğuna dikkat çekildi.

Tuchel'in Nuri Şahin'i oynatmama gerekçelerinin mantıklı bulunmadığı, oyuncunun takıma katkılarının bunları boşa çıkardığı ifade edildi. Takım kaptanının kupa finalinin ardından basın önünde açık açık teknik direktörü eleştirmesinin yönetim katında büyük bir etki yaptığı, Tuchel'in bu havayı döndürmeye çalışsa da ardından gerçekleştirilen toplantıda kararın alındığı belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER