DÜNYADAN FUTBOL

O. Lyon Aly Cissokho'da ısrarlı

Fransa'nın güçlü ekibi Lyon, Milan'ın almaktan vazgeçtiği Cissokho'nun peşinde.

O. Lyon Aly Cissokho'da ısrarlı

Transfer döneminin en çok konuşulan futbolcularından biri, kuşkusuz Aly Cissokho. Porto'da forma giyen Fransız savunma oyuncusu, geçtiğimiz ay Milan'la her konuda anlaşmış; ancak imza öncesi sağlık testlerinden geçemeyince transfer son anda iptal olmuştu. İşte o günden bu yana Cissokho'ya yeni bir kulüp aranıyor.

Bir ara Milan'ın ezelî rakibi Inter'in gündemine girdiği ifade edilen Cissokho, son olarak Fransız devi Olimpik Lyon'la flört etmeye başladı. L'Equipe gazetesinde bugün yeralan habere göre Lyon, 22 yaşındaki Aly Cissokho için Portekiz ekibine 12 milyon avroluk bonservis bedeli teklif etti. Porto'nun bu oyuncu için talep ettiği bedelse yaklaşık 15 milyon avro düzeyinde. Lyonlu yöneticilerin, Cissokho içinse yılda 3 milyon avro maaş öngördüğü ifade edildi.

Cissokho konusunda daha önce de girişimlerde bulunun Fransız kulübü, bu oyuncunun peşini bırakmayacak gibi görünüyor. Öte yandan Inter'in de Cissokho'yla ilgilenmeye devam ettiği, Teknik Direktör Jose Mourinho'nun, Maicon'un takımdan ayrılıp ayrılmamasına göre Portolu futbolcu hakkında bir karar vereceği öğrenildi

-Goal.com-

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER