1.LİG

O Teknik Direktör istifa etti

Kayseri'de günlerdir beklenen karar verildi. Teknik Direktör istifa etti. Başkan, yeni hoca arayışına başladı. İşte ayrıntılar..

O Teknik Direktör istifa etti

Bu sezon da PTT 1.Lig'de boy göstermeye başlayan Kayseri Erciyesspor'da beklenen karar alındı. Ligde oynadığı 7 maçta 2 beraberlik 5 yenilgi alan, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan 1 maçta da mağlup olarak elenen Kayseri Erciyesspor'da teknik heyet, görevi bırakma kararı aldı.

"Bırakalım"
Son lig maçı olan Adanaspor maçını da mağlup noktalandıran K.Erciyesspor'da beklenen gelişme oldu. Kayseritempo.com'un haberine göre; Mavi Siyahlı takımı başarıya taşımak adına göreve gelen Aladdin Demirözü, bırakma kararı aldı. İlk olarak teknik heyet ile görüşme yapan ve takımın ahengisini sağlayamadıklarını, bundan sonraki süreçte de bunu başarıp başaramayacakları yönünde çelişkide kalan Aladdin Demirözü, kulüp başkanı Ziya Eren'e "Görevi bırakmayı uygun bulduk" dedi.

Eren kabul etti
İstediği transferlerin yapılmamasından, alınan oyuncular noktasında kendisinin kararı olmadığından, kamp yapamamaktan şikayetçi olan ve Mavi Siyahlı takımda adeta hayal kırıklığı yaşatan Aladdin Demirözü'nün Ziya Eren'e sunduğu sözlü istifa dilekçesi değerlendirdi ve istifasını kabul etti. 

Vedalaşacak
İstifa eden teknik direktör Aladdin Demirözü, yardımcı antrenörü Zekeriya Altıparmak ve kaleci antrenörü Sinan Özdoğan, yarın gerçekleştirilecek haftanın ilk idmanı öncesinde futbolcular ile vedalaşacak. Diğer yandan bugün öğle saatlerinde İstanbul'a giden Başkan Ziya Eren'in takımın başına kimi getireceği belli değil. Büyük ihtimalle Erciyesspor'un başına Mustafa Şimşek Özkeş getirilecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER