FENERBAHÇE

Obradovic Final Four öncesi iddialı konuştu

Fenerbahçe Basketbol Coach'u Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'i öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı..

Obradovic Final Four öncesi iddialı konuştu

Fenerbahçe Basketbol Coach'u Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'inde öncelikli hedeflerinin final oynamak olduğunu söyledi.

Berlin'in Alexanderplatz Meydanı'nda Final Four organizasyonunun basın toplantısı yapıldı. Final Four'da mücadele edecek Fenerbahçe, CSKA Moskova, Lokomotiv Kuban ve Laboral Kutxa'nın başantrenörleri ve birer oyuncuları basın toplantısında yer aldı.

Final Four ilk maçında yarın İspanyol ekibi Laboral Kutxa'yla oynayacaklarına ve bu maçın önemine değinen Obradovic, "Berlin'de iyi basketbol oynayarak finale kalmak istiyoruz. Yarı finali geçip finale kalacağımızı düşünüyorum. Her takım hazır. Finale çıkmak istiyoruz ve şu anda önemli olan bu. Finali oynamamız lazım" dedi.

THY Avrupa Ligi'nin MVP'si De Colo


Obradovic, bu sezon yeni bir takım kurduklarını belirtirken, "Yazın insanların motivasyonu daha yüksek oluyor. Fenerbahçe'nin üyesi olmak yeni oyuncuların da hoşuna gitti. Bunun için buraya geldiler ve çok iyi bir performans sergiliyorlar. Bu böyle devam edecek." ifadelerini kullandı.

VESELY ŞEYTANIN BACAĞINI KIRMAK İSTİYOR

Sarı-lacivertlilerin Çek oyuncusu Jan Vesely, üçüncü kez yer aldığı Final Four'da bu sefer kupayı kazanmak istediğini belirterek, "Umarım bu sefer kupayı kazanırım. Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Kupa bizim için çok önemli. Zaten büyük takımların da tek düşüncesi budur." şeklinde konuştu.

Sakatlığını atlattığını vurgulayan Vesely, "Durumum çok iyi. Toparlandım ve sahalar döndüm. Taraftarımızın desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Berlin'de olmak büyük mutluluk. Taraftarımızla gerçek bir takım ruhumuz var."

Yorumlar
TREND HABERLER