YEREL HABER

Ofspor'un hedefi 25 puan

Ofspor, sahasında konuk edeceği Tarsus İdman Yurdu'nu yenip moral bulmak istiyor.

Ofspor'un hedefi 25 puan

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Ofspor, sahasında konuk edeceği Tarsus İdman Yurdu'nu yenip moral bulmak istiyor. 
 
Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, AA muhabirine, son 5 maçın 4'ünden mağlup ayrıldıklarını belirterek, "Bazen çok iyi oynasak da futbolumuzu sonuca yansıtamıyoruz. Böyle şanssız haftalar yaşadık. Toparlanmak istiyoruz. Evet, bir galibiyet özlemimiz var ve bu özlemi Tarsus İdman Yurdu maçıyla gidermeye çalışacağız" dedi.

Bir önceki hafta lig lideri Ümraniyespor karşısında talihsiz bir mağlubiyet aldıklarını anlatan Saral, şöyle devam etti:

"Ümraniyespor maçını son 3 dakikada kaybetmiştik fakat bu hafta dersimize iyi çalıştık. İşi şansa bırakmayacağız. Rakibimiz karşısında her açıdan üstün olarak sonuca gitmeye çalışacağız. Bakıldığında rakibimizden daha iyi bir takım olduğumuz söylenebilir. Rakibimiz 3 haftadır kazanamayan bir ekip. Biz kendi işimize bakacağız. Bilhassa evimizde puan kayıpları yaşamak istemiyoruz. Devreyi 25 puanla tamamlayıp hedefimizi tutturmak istiyoruz. Bu nedenle bu hafta mutlaka kazanmalıyız."

Saral, devre arası 2 oyuncuyla yollarını ayıracaklarını, kadrolarına biri orta saha olmak üzere 4 yeni takviye yapmayı planladıklarını, ilk tercihlerini de orta saha transferinden yana kullanacaklarını kaydederek, birkaç futbolcuyla görüşme halinde olduklarını sözlerine ekledi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER