MİLLİ TAKIM

Oğuz Çetin Fatih Terim ile dalga geçti

Fatih Terim'i sert bir şekilde eleştiren Oğuz Çetin, tecrübeli hoca için ilginç bir yorumda bulundu.

Oğuz Çetin Fatih Terim ile dalga geçti

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Arda Turan, Gökhan Gönül, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ı aylar sonra yeniden A Milli Takım'a çağırmasının yankıları sürüyor.

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Oğuz Çetin, aylardır Türk futbolunun 1 numaralı gündem maddesi olan bu konuyla ilgili zehir zemberek bir yazı kaleme aldı.

'futboo.com' adlı internet sitesine Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor ile oynadığı ve 3-1 kazandığı karşılaşma ile ilgili düşüncelerini yazan Çetin, yazısının son bölümünde Fatih Terim'e değindi.

TRT Spor'da yine küfür skandalı

TÜRK FUTBOLUNU KAOSA SÜRÜKLEME DİREKTÖRÜ

Terim'den 'Türkiye Futbolunu Kaosa Sürükleme Direktörü' diye bahseden Oğuz Çetin'in yazısı şöyle: "Türkiye Futbolunu Kaosa Sürükleme Direktörü", traji-komik uygulamalarına , istikrarlı bir şekilde devam ediyor! Hiçbir şekilde bir dediği, diğerini tutmayan bir tutum içinde... Tezatlar içinde, herşeyi birbirine karıştıran, nesilleri kendi egoları uğruna bir bir yok eden bir tablo çiziyor... 3 yıl gibi kısa bir sürede A Milli Takımı'na 90 oyuncu alan ve bir kenara atan, aslına bakarsaniz 'kendi maddi-manevi menfaatleri için, herşeyi yapmaya muktedir' bir insan Türk futbolunu işgal ediyor!"

Oğuz Çetin, yazısını 'Bu konuyu ileriki günlerde daha detaylı aktaracağım' diyerek noktaladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER