BEŞİKTAŞ

Oğuzhan Özyakup'a bir teklif de Serie A'dan

Beşiktaş'ın maestrosu Oğuzhan Özyakup'a, Serie A ekibi Napoli talip oldu.

Oğuzhan Özyakup'a bir teklif de Serie A'dan

Yeni sezonda takımın başına Şenol Güneş’in gelmesinin ardından form grafiğinde zirveye çıkan Oğuzhan Özyakup’a daha lig bitmeden transfer teklifinin geldiği ortaya çıktı.

Sezon başından beri İngiliz ve İtalyan ekiplerinin takibinde olan Ozzie’yle; Serie A temsilcisi Napoli’nin, menaceri aracılığıyla temas kurduğu öğrenildi.

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş'la sözleşmesi 2018 yılında sona erecek olan 23 yaşındaki futbolcuyla yeni sezon için şimdiden el sıkışma önerisinde bulunan Maviler’e, genç oyuncudan jet yanıt geldiği bildirildi.

Bursa altılı ganyan 9 Mart 2016 TJK at yarışı bülteni

Hedefleri sezon sonu

Süper Lig’de şampiyonluk yolunda yoluna adım adım devam eden Siyah-Beyazlılar’ın başarısına odaklandığını söyleyen Oğuzhan’ın menacerine, “Şu anda Beşiktaş dışında başka bir şey düşünmek istemiyorum. Takımımla önemli hedeflerim var. Sezon sonuna kadar başka kulüplerle ilgili olarak bir haber duymak istemiyorum” sözlerini sarf ettiği ifade edildi.

Kara Kartal’da bu sezon 31 maçta görev yapan ve takımına 7 gol ile 6 asistlik katkı yapan Oğuzhan için Napoli’nin, sezon sonu Beşiktaş’ın kapısını çalacağı konuşuluyor.

Yorumlar
TREND HABERLER