BEŞİKTAŞ

Oğuzhan Özyakup'a Newcastle kancası!

Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup'a İngiltere Premier Lig takımlarından talip var. Everton'ın yıldız oyuncuya devam ederken, son olarak Newcastle United'ın devreye girdiği iddia edildi. .

Oğuzhan Özyakup'a Newcastle kancası!

İngiliz basınından Daily Mirror'ın haberine göre Everton, Beşiktaşlı orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup'a yönelik girişimlerini arttırınca, Newcastle United da ilk resmi hamlesini gerçekleştirdi. 
 
.MENAJERİ İLE GÖRÜŞTÜLER : Milli yıldızın menajeri Kees Vos ile görüşen Newcastle yetkilileri, transferin önünü açmak için nabız yokladı..

Everton'ın Oğuzhan Özyakup'a yıllık 2,5 milyon Sterlin ödemeye hazır olduğu ifade edilirken, Cenk Tosun'u kadrosuna katan Sam Allardyce'ın Oğuzhan için de ısrarlı olduğu belirtildi. 

Oğuzhan Özyakup.
 
.Newcastle, Everton, Arsenal ve West Ham United'ın sözleşmesi 2 ay sonra bitecek olan başarılı futbolcuyu yakından takip ettiği iddia ediliyor..

OĞUZHAN ÖZYAKUP'UN SON İKİ SEZONDAKİ İSTATİSTİKLERİ : 2011 yılında Arsenal'dan Beşiktaş'a transfer olan Oğuzhan Özyakup, aradan geçen sürede gelişimi ile alkış topladı.

.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER