BEŞİKTAŞ

Oğuzhan Özyakup'un menajeri İngiliz ekip ile anlaştı

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'un menajeri, Newcastle United Teknik Direktörü Rafa Benitez'le görüşerek transfer için anlaşma sağladı.

Oğuzhan Özyakup'un menajeri İngiliz ekip ile anlaştı

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'un menajeri Kees Vos ile ve ortağı Alfredo Seco'nun, İngiltere'de Newcastle United'ın Teknik Direktörü Rafa Benitez'le buluştuğu ve tecrübeli oyuncunun transferi için anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Radio Marca'da yer alan iddiaya göre Benitez'in; Oğuzhan ile birlikte sol açık Promes (Spartak Moskova) ve sağ bek Arias'ı da (PSV) istediği; üç oyuncu için 100 milyon sterlin'lik bir operasyon planından bahsettiği belirtildi.

STEVEN GERRARD ROLÜ VERECEK : Oğuzhan için de 5 milyon sterlin "ikna" (imza ücreti) ücreti ve 14 milyon sterlin'lik bir bütçe hazırladığı ifade edilirken; Benitez'in siyah-beyazlıların kaptanı için Steven Gerard rolünü düşündüğünü anlattığı, hedefinin Şampiyonalar Ligi şampiyonluğu yaşadığı Liverpool gibi bir takım kurmak istediğini anlattığı belirtildi.

OĞUZHAN DURAKLAMA DÖNEMİNDE : Beşiktaş yönetiminin son dönemde performansında düşüş olan Oğuzhan'la yaptığı anlaşmanın detaylarını açıklamaması sıkıntı yaratırken; bunun altında yıldız oyuncunun yerine son dönemde Tolgay Arslan'a daha fazla şans verilmesi ve bunu iyi kullandığı iddiaları yer aldı.

Pepe'den Beşiktaş'a müjdeli haber

Yorumlar
TREND HABERLER