SİVASSPOR

Okan Buruk şanssızlığını kıramadı

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Buruk, 3-1'lik Galatasaray mağlubiyetiyle teknik adamlık kariyerinde "İstanbul'un üç büyükleri" karşısındaki galibiyet hasretini yine sonlandıramadı.

Okan Buruk şanssızlığını kıramadı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Okan Buruk, takımının deplasmanda Galatasaray'a 3-1 yenilmesiyle teknik direktörlük kariyerinde "İstanbul'un üç büyükleri" karşısında yine galip gelemedi. 

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunda Elazığspor, geçen sezon Gaziantepspor, bu sezon da Sivasspor'un başında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı 14 maçta galibiyet sevinci yaşayamayan Okan Buruk'un takımları, bu karşılaşmalarda 2 beraberlik alabildi, 12 kez de sahadan yenik ayrıldı.

Okan Buruk'tan kalite vurgusu

Okan Buruk yönetimindeki kırmızı-beyazlı ekip, ligin 12. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 2-0, 17. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 ve 18. hafta deplasmanda Galatasaray'a 3-1 yenildi. 

Teknik direktör Buruk'un bir dönem çalıştırdığı Elazığspor, Galasataray'a 2-0 ve 1-0, Beşiktaş'a 4-1 ve 1-0'lık skorlarla mağlup olmuş, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalmıştı. 

Sivasspor'a Arena'da puan yok!

Okan Buruk, geçen sezon çalıştırdığı Gaziantepspor'un başında da ligin ilk yarısında çıktığı maçlarda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş karşısında 1-0'lık sonuçlarla yenilgiler yaşamış, sezonun ikinci yarısında ise takımı Fenerbahçe'ye 5-0, Galatasaray'a 1-0 mağlup olup Beşiktaş ile de sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı.  

Buruk yönetimindeki Medicana Sivasspor, Elazığspor ve Gaziantepspor ligde Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı çıktığı 14 maçta sadece 5 gol atarken, kalelerinde ise 26 gole engel olamadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER