BEŞİKTAŞ

Olaylı derbide beklenen oldu! 4 kişi PFDK'ya sevk edildi

Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turunda oynanan olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe maçının faturası kesildi.

Olaylı derbide beklenen oldu! 4 kişi PFDK'ya sevk edildi

Olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe maçının ardından Van Persie, Tosic, Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak ve Şenol Güneş PFDK'ya sevk edildi.

SEVKLER BAŞLADI

Fenerbahçe'den Van Persie ile Beşiktaş'tan Dusko Tosic, yönetici Metin Albayrak ve teknik direktör Şenol Güneş PFDK'ya sevk edildi.

Sevklerin nedenleri ise şöyle;

TOSİC'E AĞIR CEZA YOLDA

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü futbolcusu DUSKO TOSIC'in aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca, "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle FutbolDisiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca ve "kırmızı kart görmesine rağmen akredite alana girmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 95/2. maddesi uyarınca 06.02.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı derbi yorumu

GÜNEŞ'E SPORTMENLİK CEZASI

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü teknik sorumlusu ŞENOL GÜNEŞ'in aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 07.02.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü idarecisi METİN ALBAYRAK'ın aynı müsabakadaki "hakem soyunma odası koridorlarındaki saldırısı ve hakaretleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 39. maddesi uyarınca 07.02.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

SEYİRCİYİ TAHRİK ETMİŞTİ

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü futbolcusu ROBIN VAN PERSIE'nin aynı müsabakadaki rakip takım seyircilerine yönelik "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 07.02.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER