BEŞİKTAŞ

Olaylı derbinin ardından Fikret Orman konuştu

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynana Türkiye Kupası maçı çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Yaşanan olaylar sonrası Beşiktaş Başkanı Fikret Orman açıklamalarda bulundu.

Olaylı derbinin ardından Fikret Orman konuştu

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde sahaya yabancı madde atıldı ve karşılaşma tatil edildi. Şenol Güneş'in sahaya atılan yabancı maddelerin kafasına isabet etmesinden dolayı hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Fikret Orman, ''Kararı federasyon verecek, bu bir kan savaşı değil. Afrin'e gitmiyoruz'' dedi.

BİZİM PERSONELİMİZE SALDIRDILAR: 'Çok üzücü Türk futbolu açısından. İstenmeyen şeyler. Olaya şöyle bakmak lazım, derbiler, Özellikle Fenerbahçe-Beşiktaş derbileri biraz gergin geçiyor. Saha içi olaylar bizim stadımızdaki derbide de yaşandı ama bu tribün olayları hiç olmadı. Güvenlik sorunu vardı. Bizim personelimize özel güvenlikgörevlileri saldırıyor.

Şenol Güneş

HOCAMIZ İÇİN KORKTUK: Fenerbahçe'nin iç sorunları varmış, o nedenle olmuş, bizi ilgilendirmez. Oyuncularımız hakeme sorarak soyunma odasına gittiler. Stadımızda hiç böyle şeyler yaşanmıyor. Hocamızın durumu iyi. Hocamız oyunculuk zamanında da beyin tramvası geçirdiği için korktuk.'

BU BİR KAN SAVAŞI DEĞİL: Kararı federasyon verecek, bu bir kan savaşı değil. Afrin'e gitmiyoruz'

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER