GALATASARAY

Olcan Adın Fenerbahçe'ye kupa göndermesi yaptı

Galatasaraylı oyuncular ligde yaşanan puan kayıplarının ardından tamamen Türkiye Kupası'na kilitlenirken Fenerbahçe'ye gönderme yapmayı ihmal etmediler

Olcan Adın Fenerbahçe'ye kupa göndermesi yaptı

Galatasaray Süper Lig'de Antalyaspor'a yenilerek ilk 4 hedefinden oldukça uzaklaştı. Ancak bu puan kayıpları sarı-kırmızılı oyuncuların artık fazlaca umurunda değil. Bunun nedeni de elde kalan son hedef Türkiye Kupası..

Gelin Türk Telekom Arena'da oynanan ve 0-0 berabere biten derbi gecesine dönelim..

Ezeli rakiplerini kendi sahalarında yenememelerine rağmen derbi sonrası Galatasaraylı oyuncuların neşelerine diyecek yoktu.

Başta Lukas Podolski ve teknik direktör Jan Olde Riekerink olmak üzere tüm oyuncuların yüzlerinde adeta güller açıyordu. Soyunma odasında ise espriler birbirini kovaladı. Yasin'in, "Fenerbahçe 4'üncü yıldızı takmadan biz 5'inci yıldızı takarız" esprisinin ardındani Olcan'dan da gecenin sözü geldi.

Galatasaray taraftarı havalimanına gidip takımı protesto etti


"Geçen sezon biz 3 kupa almıştık. Bu sene aynısını hayal ediyorlardı. Avrupa gitti. Lig'i ellerinden aldık. Bir de Türkiye Kupası'nı ellerinden aldık mı, el elde baş başta kalırlar. Fenerbahçe'yi muhteşem denen yılda iki kupadan edip bir de sezonu kupayla kapatırsak, herkes bizi alkışlar" sözlerini kullandı. Galatasaraylı oyuncular da Olcan'ın bu sözlerinden sonra Türkiye Kupası'nda şampiyonluk için and içti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER