GALATASARAY

Olcan Adın Galatasaray ile yollarını ayırıyor mu?

Galatasaray ile yollarını ayıracağı söylenen Olcan Adın'ın menajeri yıldız futbolcunun geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

Olcan Adın Galatasaray ile yollarını ayırıyor mu?

Galatasaraylı futbolcu Olcan Adın'ın menajeri Fazıl Özdemir önemli açıklamalar yaptı..

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Özdemir, "Olcan'ın 2 yıl daha kontratı var. Elbette amacı Galatasaray'da devam etmek. Kulübünü seviyor. Canla başla oynuyor. Ünal Aysal döneminde transfer edildi. Değişiklikler oldu. Teknik direktörler değişti, belli maçlarda sol bek oynatıldı. İlk yarıdaki Fenerbahçe maçında sonradan oyuna girdi, golünü attı.  Kısacası Olcan elinden gelenin en iyisini yaptı. Her zaman yüzde yüzünü verdi" dedi.

HİÇ SAKATLANMAYAN BİR OYUNCU NASIL GÖBEKLİ OLUR?

Galatasaray'da Olcan Adın kararı

Tecrübeli futbolcunun gitmek gibi bir gündeminin olmadığını belirten FIFA menajeri Özdemir, "Yollar ayrılacak şeklinde sözler çıkıyor; ama bizim böyle bir gündemimiz yok. Sözleşmesi devam ediyor. Kulübünü seviyor ve başarılı bir futbolcu Olcan. Göbekli olduğunu iddia ediyorlar. Olcan hiçbir antrenmanı kaçırmadan vargücüyle çalışıyor. Bugüne kadar hiç sakatlanmamış bir oyuncunun nasıl olur da kilo fazlası olur. Son dönem formalar dar kesim, sanırım insanlar buna aldanarak, bir göz yanılması yaşıyorlar. Olcan fiziksel değerleri üst düzeyde, son derece fit bir oyuncu. Aldığı parayla ilgili spekülasyonlar yapılıyor. Galatasaray'a gelmeden önce aynı koşullarda bir başka takım Olcan'ı transfer etmek istiyordu. Olcan Adın, Türkiye'nin en formda, en değerli oyuncusu olarak Galatasaray'a geldi. Bonservisini Galatasaray aldı. Gelecekle ilgili bir sorun görmüyoruz. Yönetim davet eder, diğer başka bir konuda konuşmak isterse konuşuruz" şeklinde konuştu.  

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER