BEŞİKTAŞ

Olcay Şahan Beşiktaş'a gol attı sevinmedi

Trabzonsporlu futbolcu Olcay Şahan, Beşiktaş'a karşı attığı golün ardından sevinmeyerek tribünlerden alkış aldı.

Olcay Şahan Beşiktaş'a gol attı sevinmedi

Beşiktaş ile Trabzonspor Spor Toto Süper Lig 7. haftasında karşılaştı ve müsabaka gollerle başladı. Talisca'nın 13. dakikada attığı gole 21'de Olcay Şahan yanıt verdi. Olcay'ın golünden sonra Vodafone Park'ta son derece güzel anlar yaşandı.

Beşiktaş - Trabzonspor Olcay Şahan'ın golü

Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısında 13. dakikada Talisca'nın attığı gole 21'de Olcay Şahan yanıt verdi. Sağ çaprazda savunmanın arkasına sarkan Olcay Şahan ceza sahasına girdi ve yaptığı düzgün vuruşla Fabri'yi mağlup ederek takımına beraberlik golünü getirdi.

OLCAY ŞAHAN GOLÜN ARDINDAN SEVİNMEDİ

Beşiktaş maçında eski takımına karşı 21. dakikada beraberlik golünü atan Olcay Şahan golün ardından sevinmedi. Beşiktaş taraftarları ise golün şokunu yaşamadan Olcay'ın bu hareketini alkışladı.

Beşiktaş Trabzonspor maçı fotoğraflarıBeşiktaş Trabzonspor maçı fotoğraflarıBeşiktaş Trabzonspor maçı fotoğraflarıBeşiktaş Trabzonspor maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor'da Olcay Şahan'ın attığı goller

Olcay Şahan, ligde Trabzonspor-Beşiktaş maçlarında her iki takım formasıyla da gol atan ikinci isim oldu Opta verilerine göre; Olcay Şahan bu sezon Süper Lig'de forma giydiği yedi maçta beş gole katkıda bulundu (3 gol, 2 asist.) Olcay aynı zamanda bu sezon Beşiktaş'a gol atan ilk Türk futbolcu oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER