OLİMPİYAT HABERLERİ

Olimpiyat için İngilizce yayın başladı

2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na aday olan İstanbul'daki spor alanlarını tanıtan ''www.istanbulsporenvanteri.com'' internet sitesi İngilizce yayına başladı.

Olimpiyat için İngilizce yayın başladı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan internet sitesinin, oluşturulan yeni yüzüne dünyanın kolay ulaşımı için İngilizce seçeneği de eklendi.

Tüm tesis, kulüp ve spor branşlarına filtreleme sistemi ile daha hızlı erişim sağlayan internet sitesi, 2020 adaylık sürecinde önemli bir rehber olma özelliği taşıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışmayla, 39 ilçeyi kapsayacak şekilde uluslararası, ulusal ve yerel ölçülerde oluşturulan spor tesislerinin fiziki, teknik, idari ve sportif alanlarıyla ilgili bilgi verecek şekilde oluşturulan web sitesi, İstanbul için önemli bir tanıtım fırsatı sunuyor.

''www.ibb.gov.tr'' internet adresinde bulunan link üzerinden de ulaşılabilen çalışma, İstanbul'u, 2020 Olimpiyatları'nı düzenlemek için, diğer aday kentler Tokyo ve Madrid'den bir adım daha öne çıkarıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER