OSMANLISPOR

Olympiacos Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta?

Olympiacos - Osmanlıspor UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Olympiacos Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta?

Olympiacos - Osmanlıspor UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda karşı karşıya gelecek. Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanacak kritik mücadele ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Yunan temsilcisi Olympiacos F.C. ile temsilcimiz Osmanlıspor UEFA Avrupa Ligi’nde karşı karşıya gelecek.

OLYMPİACOS-OSMANLISPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Georgios Karaiskakis Stadı’nda oynanacak Olympiacos, Osmanlıspor mücadelesi saat 21.00'da başlayacak ve Tivibu Spor’dan canlı yayınlanacak.

OLYMPİACOS-OSMANLISPOR

OSMANLISPOR’UN RAKİBİ OLYMPİACOS 

Yaş ortalaması 23 olan Olympiacos ekibi, UEFA Avrupa Ligi'nde B Grubu'nda APOEL'in ardından 8 puanla 2. sırada yer alarak bir üst tura çıkmayı başarmıştı. Aynı grupta yer alan Young Boys ve FC Astana takımları grubun son iki sırasında yer alarak turnuvaya veda etmişti.

Paulo Bento'nun çalıştırdığı ekip 10'uncu hafta itibari ile topladığı 25 puanla Yunanistan Süper Ligi'nde zirvede bulunuyor.

Takımın en golcü isimi 10 maçta ağları 9 kez havalandıran Nijeryalı santrafor Brown Ideye. Ideye'nin 2 de asisti bulunuyor.

Tranfermarkt verilerine göre, takımın en değerli oyuncusu ise 24 yaşındaki orta saha Konstantinos Fortounis. 7 numaralı formayı terleten oyuncunun değeri 10 milyon euro.

Transfermarkt verilerine göre, 76.9 milyon euro değerindeki takımın kadrosunda 12 yerli futbolcu bulunuyor. Takımdaki lejyonerlerde en kalabalık grup 5 kişi ile Portekiz.
1925 yılında kurulan Olimpiakos, maçlarını 32 bin 115 kişilik Georgios Karaiskakis Stadyumu'nda oynuyor.

11 Ağustos 2016'da Olympiacos F.C.'nin başına geçen 47 yaşındaki Portekizli antrenör Bento, daha önce Sporting CP ve Cruzerio'yu çalıştırmıştı.

Yunanistan Süper Ligi'nde 43 defa mutlu sona ulaşan takımın müzesinde 27 Yunanistan Kupası ve 4 Yunanistan Süper Kupası bulunuyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER