BEŞİKTAŞ

Olympiakos Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda?

Temsilcimiz Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turunda Yunan ekip Olympiakos'a konuk olacak. Olympiakos Beşiktaş maçı TRT ekranlarında canlı izlenecek.

Olympiakos Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16 karşılaşmaları başlıyor. Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, önceki turda Osmanlıspor'u eleyen Yunan ekibi Olympiakos'a konuk oluyor. Dev maç TRT1'den canlı yayınlanacak.

Siyah-beyazlı ekibimiz, deplasmandan rövanş için avantajlı bir skorla dönmeyi hedefliyor.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Olympiakos - Beşiktaş maçı 9 Mart Perşembe Günü saat 23.00'ten itibaren TRT1 ve TRT Radyo 1'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba: Olympiakos eşleşmesinden çıkacağız

Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba, "Olympiakos maçları çok zor geçecek ama ağır taraf biziz. Yüzde 100'ümüzü vererek bu eşleşmeden çıkacağız." dedi.

Beşiktaş'ın Senegalli futbolcusu Demba Ba, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda karşılaşacakları Yunanistan'ın Olympiakos ekibini eleyeceklerini savundu.

Siyah-beyazlı takımın devre arasında renklerine kattığı Demba Ba, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, Olympiakos ile yapacakları maçların çok zor geçeceğini belirterek, "Zor geçecek ama bizim çok güzel bir avantajımız var. Bizim yakaladığımız bir kazanma alışkanlığı var. Bu kazanma alışkanlığını devam ettirmemiz lazım. İki maç da zor olacaktır ama ağır taraf biziz. Yüzde 100'ümüzü vererek bu eşleşmeden çıkacağız." dedi.

"Kendi stadında oynamak birçok şeyi değiştiriyor"

Demba Ba, daha önce de formasını giydiği Beşiktaş'a yeniden dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Geriye dönüş gerçekten harika oldu. Benim zaten burayla çok güzel bir ilişkim var. Şimdiye kadar da her şey güzel gidiyor. Umarım takım için de çok faydalı olacak. İlk dönemimde sürekli olarak seyahat etmek zorundaydık. O da gerçekten belirli bir dezavantaj yaratıyordu. Kendi stadında oynamak birçok şeyi değiştiriyor. Bir de bizim stadımızdaki atmosfer bambaşka oluyor. Gerçekten harika oluyor." 

Beşiktaş'a Hollandalı hakem

Beşiktaş'ın Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a konuk olacağı UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçını, Hollanda Futbol Federasyonundan Danny Makkelie yönetecek.

Beşiktaş'ın Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a konuk olacağı UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçını, Hollanda Futbol Federasyonundan Danny Makkelie yönetecek.

Pire'deki Georgios Karaiskakis Stadı'nda, 9 Mart Perşembe günü TSİ 23.05'te başlayacak müsabakada Makkelie'nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ile Mario Diks yapacak.

Jan Vries'in dördüncü hakemliği üstleneceği karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Kevin Blom ve Kamphuis Jochem olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER