ŞAMPİYONLAR LİGİ

Olympiakos'tan son dakika vurgunu

Olympiakos, Dinamo Zagreb'i ağırladı. Olympiakos, Dinamo Zagreb'i son dakika golüyle 2-1 mağlup etti.

Olympiakos'tan son dakika vurgunu

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nun 4. hafta maçında Olympiakos ile Dinamo Zagreb, Karaiskaki Stadium'da kozlarını paylaştı. Olympiakos, Dinamo Zagreb'i son dakika golüyle 2-1 mağlup etti.  

Olympiakos: 2 - Dinamo Zagreb: 1
21' [0-1] Armin Hodzic
65' [1-1] Felipe Pardo
90' [2-1] Felipe Pardo

5 Kasım-Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının canlı yayınıBeşiktaş, 5 Kasım Perşembe günü Lokomotiv Moskova'yı Atatürk Olimpiyat stadında konuk edecek. İşte Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının canlı yayını...

Olympiakos ilk yarısını 21. dakikada Armin Hodzic'in attığı golle 1-0 geride tamamladığı maçı, 65. ve 90. dakikalarda Felipe Pardo'nun attığı gollerle 2-1 kazanmayı başardı.

Maçın ilk yarısında etkili olan taraf Olympiakos'tu. Üst üste bluduğu pozisyonları değerlendiremeyen Yunan temsilcisi maçın 21. dakikasında Dinamo Zagreb oyuncusu Armin Hodzic'in golüne engel olamadı. Josip Pivaric'in ortasına iyi yükselen Armin Hodzic düzgün bir kafa vuruşuyla takımını öne geçiren golü attı ve skoru 0-1 yaptı.

Olympiakos golden sonra baskıyı arttırsa da sonucu değiştirecek golü bulamadı ve ilk yarı bu skorla tamamlanmış oldu. İkinci yarı baskıyı daha da arttıran Yunan ekibi aradığı golü 65. dakikada buldu. Brown Ideye'nin asistinde topu ağlara gönderen isim Felipe Pardo oldu. Bu golle durum 1-1 oldu.  

 Olympiakos ile Dinamo Zagreb 

90. dakikada tekrar sahneye çıkan Felipe Pardo takımına 3 puanı getiren golü attı. Bu golle Olympiakos maçı 2-1 kazandı. Bu sonuçla Olympiakos 9 puanla ikinci sırada yer aldı, Dinamo Zagreb ise 3 puanla 4. sırada kaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER