SÜPER LİG

Ömer Ali Şahiner transferi hakkında konuştu

Torku Konyaspor'da adı büyük takımlarla anılan genç yetenek Ömer Ali Şahiner transferi hakkında konuştu

Ömer Ali Şahiner transferi hakkında konuştu
Torku Konyaspor'da adı büyük takımlarla anılan genç yetenek Ömer Ali Şahiner, yeşil-beyazlı kulüpten ayrılma gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.

Torku Konyaspor’un kulüp dergisine açıklamalarda bulunan yeşil-beyazlı takımın 23 yaşındaki başarılı futbolcusu Ömer Ali Şahiner, “Büyük takıma gitme merakım yok” dedi.
Böyle bir fırsatın ilk olarak 16 yaşında ayağına geldiğini anlatan Ömer Ali, “Benim büyük takıma gitme fırsatım ilk 16 yaşında ikinci ligde oynarken hocamız İsmail Kartal aracılığıyla gelmişti. O zaman erken olduğunu düşünerek gitmek istemedim. Gelişimim açısından buranın daha iyi olacağına inandım. Sonra Aykut hocam Fenerbahçe’de iken yine istenmiştim. Ama o konudaki ‘erken’ olduğu düşüncem değişmemişti. Geçmişe baktığımda ‘İyi ki öyle bir karar almışım’ ve ‘İyi ki kariyerim bu doğrultuda gelişmiş’ diyorum. Çünkü şu an daha gözde olduğumu düşünüyorum. O dönem büyük takımlara giden arkadaşlarım şimdi kaybolmuş durumdalar. Alt liglerde kiralık olarak veya bonservisleri verilerek mücadele ediyorlar” diye konuştu.
 
“HEMEN BÜYÜK TAKIMA GİDEYİM, OYNAYAYIM DİYE BİR DÜŞÜNCEM YOK”
Milli takımların her yaş kategorilerinde tek tek oynadığını ifade eden Ömer Ali Şahiner, “Konya Şekerspor’da ve buraya geldiğimde Konyaspor’da her sene düzenli olarak belli bir maç sayısının üzerinde oynadım. Bu bir oyuncunun gelişimi açısından çok önemli. Futbolcu ne kadar maç oynarsa kendini o kadar çok geliştiriyor. Ben de o yönden kendimi şanslı hissediyorum. Şu an için hemen büyük takıma gideyim, oynayayım diye bir düşüncem yok. İnanın şu an benim için önemli olan Konyaspor ile birlikte ses getirmem. Takım başarılı olduğu zaman ben de bireysel anlamda iyi yerlere geleceğimi düşünüyorum. Ama şu an takım için daha iyi şeyler yapmamız lazım” şeklinde konuştu.
 
“DAHA ÇOK GURUR VE MUTLULUK VERİR”
Ömer Ali Şahiner, Torku Konyaspor’dan milli takıma gitmenin kendisi için çok önemli olduğunu aktararak, “Aklımda şu an için ‘Büyükler’ diye tabir edilen takımlara gideyim düşüncesi hiç yok. Sadece Konyaspor’da başarılı olmak isteği ve düşüncesi var. Bunun için de takım olarak iyi şeyler yapmamız gerekiyor. Konyaspor’dan milli takıma gitmek benim için çok daha önemli bir durum. Daha çok gurur ve mutluluk verir” açıklamasında bulundu.
 
AYKUT HOCA SÜREKLİ TOP ALMAMI VE İÇERİ DOĞRU GİTMEMİ İSTİYOR”
Teknik direktör Aykut Kocaman ile gelişiminin daha da yükseldiğini dile getiren Ömer Ali, şunları söyledi:
“Şansıma hep iyi ve kaliteli hocalarla çalıştım. Hepsinin ayrı ayrı faydasını gördüm. Son olarak bu sezon bu noktadaki çıtayı bir tık daha üzerine koydum diye düşünüyorum. Aykut hocayla bu durumum daha da yükseldi. Bunun sebebi de kendisinin benim mevkiimde görmek istediği oyun tarzı tam benim istediğim tarz. Bu da istesem bulamayacağım bir durum. Sürekli top almamı ve içeri doğru gitmemi istiyor ki bu tam benim istediğim bir taktik. Bunun ileride daha iyi yerlerde olmama katkı sağlayacağına inanıyorum. Benim de sevdiğim, istediğim oyun tarzı bu. Bir nevi ikinci forvet gibi.”
 
“HASAN KABZE HAYATIMIN HER ALANINA BİR DÜZEN SOKTU”
“Kendine örnek aldığın, tavsiyelerine uyduğun futbolcular var mı?” sorusuna “Özellikle Hasan Kabze ağabey” cevabını veren Ömer Ali Şahiner, “Hem saha içi hem de saha dışında bana inanılmaz yardımı oluyor. Bu sene bana biraz daha fazla yardımcı oluyor. Geçen sene de aynıydı. Ama o zaman daha az süre alıyordum. Şimdi saha içerisinde beraberiz ve daha iyi anlaşıyoruz. Hem de saha dışında ‘bunu yap, bunu ye, bunu iç, bunu giy, daha düzenli ol‘ gibi destek veriyor. Hayatımın her alanına bir düzen soktu diyebilirim” ifadelerini kullandı.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER