SÜPER LİG

Ömer Şişmanoğlu'nun imzası an meselesi

Süper Lig'in yeni takımlarından Göztepe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı Kırmızılı ekip şimdi de Beşiktaş'tan Ömer Şişmanoğlu ile imza aşamasına geldi..

Ömer Şişmanoğlu'nun imzası an meselesi

Süper Lig'in yeni takımlarından Göztepe, Gaziantepspor'dan Ghillas, Gençlerbirliğin'den Selçuk, Bastia'dan Ngando, New Castle United'tan Gouffran, Kasımpaşa'dan Castro, Maccabi Tel Aviv'den Scarione, Beşiktaş'tan Enes ve Galatasaray'dan Sabri'yi renklerine bağlarken, son olarak Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Ömer Şişmanoğlu ile imza aşamasına geldi.

Teknik Direktör Tamer Tuna yaptığı açıklamada tecrübeli golcü ile uzun süredir görüşme halinde olduklarını hatırlatarak, "Transferde önemli mesafe katedildi. Ömer istediğim bir futbolcu. İmzalar atılma aşamasında" diye konuştu.

Sol bek ve stoper transferinde de sona yaklaştıklarını dile getiren Tuna, "Orta saha ve forveti kaliteli isimlerle doldurduk. Defansımıza da kaliteli isimleri getireceğiz" dedi.

Beşiktaş iki transferi resmen açıkladı


TFF 1'inci Lig'de play off finali oynadıkları için transferde biraz geç kaldıklarını ancak bunun bir sorun olmadığını anlatan Tamer Tuna sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Kısa zamanda kadroyu toparladık. Normal sezonda şampiyonluk gelseydi daha rahat hareket edip, çalışmaları erkenden tamamlardık. Sonuçta planlar geç başladı ama her şey istediğimiz gibi işliyor." Göztepe'de Gouffran da Avusturya kampında takıma katıldı.

Galatasaray'ın başına geçmek istiyorum!


TEKLİF YAĞIYOR
Göztepe'nin yeni sezonda kadroda düşünmediği Gosso, Kobakhidze, Fuchs, Hakan Barış, Lokman, Fethi, Murat Akın, Fatih, Gökhan ve Canberk için teklif yağıyor. Geçen sezon Süper Lig'e veda eden Gaziantepspor'un Gosso ve Hakan için sarı kırmızılılara resmi teklif götürdüğü öğrenilirken, Giresunspor'un da Murat Akın transferinde ısrarcı olduğu belirtildi.

Samsunspor'un daha önce görüşüp anlaşamadığı Gökhan Karadeniz'in transferini bitirmek üzere olduğu, Adanaspor'un ise geçen sezonun devre arasında sarı-kırmızılılara sattığı sol bek Canberk'i geri almaya çalıştığı ileri sürüldü. Daha önce Salim'i kiralayan 2'nci Lig'in yeni takımı Bodrumspor'un stoper Fatih'i kiralamak için girişimlere başladığı öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER