TRANSFER

Onur Kıvrak Beşiktaş'a Tolga Zengin Trabzon'a

Kulisleri hareketlendiren iddia Onur'un daha önce de adı anılan Beşiktaş'a gidip, efsane kaptan Tolga Zengin'in Trabzon'a dönmesi.

Onur Kıvrak Beşiktaş'a Tolga Zengin Trabzon'a
Yönetimin özür dilememesi halinde Onur Kıvrak'a ağır bir para cezasıvermesi ve kadro dışı durumunu sürdürmesi bekleniyor.

Kulisleri hareketlendiren iddia ise Onur'un daha önce de adı anılan Beşiktaş'a gidip, efsane kaptan Tolga Zengin'in Trabzon'a dönmesi.

Trabzonspor'da kaleci krizinde sıcak gelişmeler birbirini izliyor. Yönetim, tavrını sportif direktör Süleyman Hurma'ya sahip çıkmaktan yana belirlerken, Onur Kıvrak konusunda bundan sonra yaşanacak olanlar da merak konusu. Bordo-Mavililer'in kaptanının yönetimden ve sportif direktör Hurma'dan özür dilememesi durumunda kadro dışı durumu sürecek.

Kendisi tesislerde ya da istediği bir hocayla ayrı olarak çalışacak. Ancak kaptana geri dönüş kapısı da açık. Ne Hurma ne de yönetim cephesi, keskin ifadeler kullanmadı ve "Oyuncumuzu kaybetmek istemeyiz. Tavrını bekliyoruz" mesajlarını yolladı.

Aracılar çalışıyor

Ancak Onur'un şu an için böyle bir adım atması beklenmiyor... Gelişmeler paralelindeki en flaş iddia ise Onur Kıvrak'ın Beşiktaş'a, Trabzonspor'un efsane ismi Tolga Zengin'in ise tekrar Bordo-Mavili takıma döneceği yönünde. Bu noktada her iki kulüpten de resmi ağızlardan bir açıklama gelmedi ama aracılar vasıtasıyla nabız yoklandığı belirtildi.

Boffin de gündemde

Onur Kıvrak'ın varlığı halinde bile bir kaleci takviyesi düşünen Trabzonspor'da gündeme gelen isimlerden biri de Eskişehirspor ile yollarını ayırmaya karar veren Boffin. 27 yaşındaki başarılı file bekçisiyle daha önce de temas kuran Bordo-Mavililer'in görüşmeleri hızlandıracağı ve Eskişehirspor'dan yeni bir teklif isteyeceği bildirildi. Boffin'in de Trabzonspor fikrine çok sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Arıkan yine listede

Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor'un ilk etap kampına katılan, ancak son dakikada çıkan pürüzlerin ardından Türkiye'ye geri dönen Hakan Arıkan da kaleci kriziyle birlikte ilk akla gelen oyunculardan oldu. Deneyimli file bekçisinin ayrılırken sergilediği tavır ve taraftarların kendisine duyduğu güven onu vitrine taşıyan faktörlerden. Ancak deneyimli kaleci ile ilgili karar henüz netlik kazanmış değil.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER