TRABZONSPOR

Onur Kıvrak Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi

Gençlerbirliği mağlubiyeti ile Avrupa şansını bir haylı zora sokan Trabzonspor'da gözler Fenerbahçe maçına çevrildi..

Onur Kıvrak Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi

Gençlerbirliği yenilgisiyle Avrupa kupaları yarışında yara alan Trabzonspor'da, kritik F.Bahçe maçı öncesi tüm hesaplar galibiyet üzerine kurulu.

Dev mücadeleyi kazanarak bu sezon genelde üzdüğü taraftarını bu kez sevindirmek isteyen Bordo-Mavililer'de, kaptan Onur Kıvrak da iddialı açıklamalar yaptı.

Tecrübeli kaleci, "Bu sezon son büyük maçımız ezeli rakibimizle. Kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmez. Biz işimize bakacağız ve taraftarımızın desteğiyle F.Bahçe'yi yeneceğiz. Tribünlerin dolu olmasını istiyoruz. 90 dakika boyunca destek şart. Coşkulu başlarsak 3 puan bizim olur" diye konuştu.

‘BEN YA DA ESTEBAN FARK ETMEZ'

Sakatlık sürecinde kaleyi yerine geçen Esteban'a kaptıran Onur, Kosta Rikalı file bekçisini de övdü. Milli eldiven, "Esteban müthiş maçlar çıkardı.

Trabzonspor Fenerbahçe'ye bileniyor


Trabzon'a ilk geldiğinde tutuk bir görüntüsü vardı ama çabuk açıldı. Esteban'ı kutlarım. Görev yapmasam da benim gözüm asla arkada kalmaz. Çünkü Trabzonspor'un kalesi emin ellerde artık. F.Bahçe'ye karşı kaleye kim geçerse geçsin fark etmez. Kalemizi gole kapatacağız" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER