TRABZONSPOR

Onur Kıvrak hakem Halis Özkahya'yı tehdit etti

Onur Kıvrak'ın Trabzonspor-Gençlerbirliği maçında hakemi tehdit ettiği sözler yayında duyuldu. Fenerbahçe'ye de mesaj var.

Onur Kıvrak hakem Halis Özkahya'yı tehdit etti

Onur Kıvrak'ın Trabzonspor-Gençlerbirliği maçında hakem Halis Özkahya'yı ''Burası Trabzon ha'' diyerek tehdit ettiği sözler yayında duyuldu.  

Trabzon’da bu sezon gergin tavırlarıyla dikkat çeken kaptan Onur Kıvrak, sezon öncesi kampta sportif direktör Süleyman Hurma ile problem yaşamış, eski teknik direktörü Şota’yla da yıldızı bir türlü barışmamıştı.

Yönetimin sıkıntılı günlerde daha fazla sorumluluk almasını istediği Onur, dünkü maçta hakemin bir kararına tepki gösterdi.  

Trabzonspor Gençlerbirliği maçının sonucu ve özeti

BURASI TRABZON HA 

Taraftarın olmadığı maçta sesi yayına da yansıyan Kıvrak, “Burası Trabzon ha!” ifadeleriyle hakem Halis Özkahya’ya sert çıktı! 

F.BAHÇE MAÇI FARKLI OLACAK 

Onur, Gençlerbirliği galibiyetin son anlarda da olsa gelmesinin çok önemli olduğunu belirterek, “Bu galibiyet bizim için çok anlamlıydı. Çünkü ciddi şekilde bir moral bozukluğumuz vardı. Şimdi yüzümüz gülüyor. Fenerbahçe ile oynayacağımız maç farklı olacak. Buna sadece ben değil bütün takım inanıyoruz” dedi. 

G.Saraylı futbolcular Semih Kaya'ya yüklendi
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER