1.LİG

Orduspor için dev kampanya

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor'un taraftar grupları bir araya gelerek, "Tribünler gitmesin, Orduspor bitmesin" sloganıyla kampanya başlattı.

Orduspor için dev kampanya

Taraftar gruplarının temsilcileri, maddi sıkıntı içindeki kulübe destek sağlamak amacıyla başlattıkları kampanya çerçevesinde, pazar günü oynanacak Menemen Belediyespor maçında biletlerin 5 liradan satışa sunulması, elde edilecek gelirin ise futbolculara prim olarak verilmesi önerisini kulüp yönetimine iletti.

Grup temsilcileri, kulüp yönetiminin öneriyi kabul etmesi üzerine, kampanyayı kamuoyuna duyurmak amacıyla 19 Eylül Stadı'nda basın açıklaması yaptı.

Grup temsilcilerinden Zafer Çetinkaya, uygulama sayesinde tribünlerde tek fiyattan maç izlenebileceğini belirterek, böylelikle futbolculara maddi destek sağlanacağını vurguladı. 

- "Orduspor'un en büyük sorunu ekonomik sıkıntılar"

Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Metin Kır, taraftar gruplarınca yönetime güzel bir kampanya önerisi sunulduğunu söyledi.

Orduspor'un en büyük sorununun ekonomik sıkıntılar olduğunu vurgulayan Kır, "Her zaman yanımızda olan taraftar grubu temsilcileri, Menemen Belediyespor müsabakasında tüm tribünler için biletlerin 5 lira olmasını istedi. Buradan toplanacak paranın da futbolcu kardeşlerimize prim olarak dağıtılması konusunda istekte bulundular. Biz de yönetim kurulu olarak bu düşünceyi yerinde bulduk ve kabul ettik" diye konuştu.

Kır, zor günde yanlarında olan taraftara teşekkür ederek, herkesi imkanları ölçüsünde takıma destek olmaya davet etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER