DİĞER HABERLER

Orduspor Mehmet Can Öztürk'le anlaştı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Orduspor, hocasını buldu.

Orduspor Mehmet Can Öztürk'le anlaştı
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Orduspor, başantrenör Mehmet Can Öztürk ile prensip anlaşmasına vardı.. 
 
Orduspor Basketbol Şube Sorumlusu Akın Çiçek, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Durugöl Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, yeni antrenörlerini basınla tanıştırdı.

Kulüp olarak yaklaşık 2 sezondur takımın antrenörlüğünü yapan Alper Durur ile tek taraflı yollarını ayırdıklarını hatırlatan Çiçek, söz konusu fesihnameyi hukuk danışmanlarıyla gönderdiklerini belirtti.

Adreste yaşanan sorun nedeniyle Alper Durur'a henüz fesihnamenin ulaşmadığını ancak yakın zamanda ulaşacağını ifade eden Çiçek, "Böylelikle yollarımızı resmi olarak da ayırmış olacağız. Biz kendilerinden Orduspor basketbol takımının önünü açmak adına anlayış ve hoşgörü bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yollarına başka antrenör ile devam edeceklerini anlatan Çiçek, "Bu konuda kariyeri başarılarla dolu hocamız Mehmet Can Öztürk ile prensipte anlaşmaya vardık" dedi.

Her konuda Öztürk ile anlaşmaya vardıklarını söyleyen Çiçek, "Hocamızla güzel başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Hocamız yaklaşık 2 yıldır Beşiktaş'ı çalıştıran ve ondan önce de birçok takımda görev almış bir isim. Kendisine güveniyoruz. İnşallah şehrimizin de desteğiyle ilk defa mücadele vereceğimiz Avrupa'da ve ligde Mehmet Can Öztürk hocamızla başarıya koşacağız" diye konuştu.

Çiçek, resmi imzaların atılmasıyla takımı şekillendirmek adına transfer çalışmalarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Antrenör Mehmet Can Öztürk de Orduspor'a gelmekten mutlu olduğunu belirterek, kendisine olan güveni boşa çıkartmamak için çalışacaklarını belirtti.  
 
Transfer 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER