TRABZONSPOR

Oscar Cardozo'ya Çin işkencesi

Shandong Luneng, Trabzonspor'a yaptığı 5.5 milyonluk teklifi 6.5 milyon Euro'ya çıkarttı. Ancak Cardozo Çin'de yaşamaya hiç sıcak bakmıyor.

Oscar Cardozo'ya Çin işkencesi

Bordo-Mavililer ise böylesine önemli bir fırsatı kaçırmak istemiyor. Hem Uzakdoğu kulübü hem de Trabzonspor, Paraguaylı forveti ikna etmeye çalışıyor.

Ekonomik olarak ciddi sıkıntılar yaşayan Trabzonspor, Oscar Cardozo fırsatını kaçırmak istemiyor. Bir yandan mevcut oyuncuların ücretlerini düşürmeye çalışan yönetim, diğer taraftan da eldeki isimleri kâr ederek göndermeyi hedefliyor. Esas amaç; UEFA’dan gelebilecek ciddi cezayı önlemek için ekstra gelir kalemleri yaratmak.

Trabzonspor Cardozo'nun bonservisini açıkladı!

Fanatik'in haberine göre; Mbia’yı 6 milyon Euro karşılığında Çin’e yollayan Bordo-Mavililer, bu rakamı peşin olarak almıştı. Şimdi de Cardozo konusunda sıcak gelişmeler var. Shandong Luneng kulübü 5.5 milyon Euro’luk teklifi, 6.5 milyon Euro’ya kadar çıkarttı. Trabzonspor Yönetimi, gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Paraguaylı futbolcuyu para kazanarak şimdi göndermekte kararlı.

Trabzonspor'da şok haciz baskını!
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER